BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Podobno 15 lat temu odpaliły serwery i narodził się jerkbait.pl.Ktoś potwierdzi lub zdementuje?Ja na wszelki wypadek składam założycielowi i całemu kierownictwu życzenia wszystkiego naj... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Tak, potwierdzam Pamiętam dość dokładnie jak to powstawało forum. Pierwszy serwer to u kumpla pod biurkiem zwykły komputer, który akurat miał dostęp do internetu. Forum postawione w kilka minut. Jakoś chodziło 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Granulacje Remku! Chodziło i odnoszę wrażanie, że tempo marszu nie słabnie (nie to, że jestem jakimś kronikarzem, ale dzięki dzisiejszej drobnej awarii, mój syn wpadł na trop tej daty przypadek)Impreza w Korsarzu , ma szansę nabrać nowych barw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) 15lat to już sporo czasu...ciekawe jak to forum i nasze wędkarstwo będzie ewoluować. Trzymam kciuki! Edytowane 10 Grudnia 2019 przez lukson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ja ze swojej strony dziękuję za możliwość czytania i pisania na jerkbait.pl! Jako zwykły użytkownik DZIĘKUJĘ Wam za pracę i czas poświęcony portalowi! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Dokładnie tak, dodatkowo dzięki forum i imprezom organizowanym można poznać fajnych ludzi. Miałem tę przyjemność , z niektórymi będę się widział 27 w Korsarzu. Dzięki za wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Remku, pozdrawiam Cię serdecznie i proszę o dopisanie do listy na 27 grudnia. W przeciwnym razie dopiszemy Cię sami, a wtedy tylko L4 usprawiedliwi Twoją nieobecność. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Gratulacje dla "tatusiów" założycieli, wszystkiego co najlepsze, wytrwałości!!!pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Dziękuję za portal. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Dzieki i sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Ja ze swojej strony również dziękuję za waszą pracę i możliwość czytania forum ! Dzięki wielkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Kawał czasu i kawał dobrej roboty Panowie.Zagląda się tu z całą przyjemnością. Gratuluję Remek i reszta ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 15lat to szmat czasu, moje już niedługo 12... czas leci a Tobie Remek i kolegom trzymającym porządek i ład dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Forum to też forumowicze ???? Także dla wszystkich najlepsze życzenia i kolejnych merytorycznych wpisów i tekstów bo jest co czytać i nie zaszkodzi jak będzie jeszcze więcej ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zatoki Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Trzeba by uczcić taką okazję, więc podlewam pod śledzioszka. Witam wszystkich spragnionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi