Arek Pabianice '86 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ja też mam kilka sztuk, glapki i 45 chodzą bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Stary temat ale i ja mogę potwierdzić że woblery są ok. Glapka w wersji 35mm zarówno płytko jak i głeboko schodzące są moimi killerami na Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemeryn Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Troszke odkopie temat, jako że dziś urwałem swojego ostatniego Rico. Który był moim killerem, ktośzna moze twórce albo orientuje sie gdzie można nabyć? Byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemeryn Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Jako że nie moge edytować powyższego postu, gdyby ktoś z tego wątku chciałby sie pozbyć wspomnianych woblerków, chętnie odkupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Chodzi Ci o glapki 35mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Jako że nie moge edytować powyższego postu, gdyby ktoś z tego wątku chciałby sie pozbyć wspomnianych woblerków, chętnie odkupie.Zapraszam tutaj z takimi postami:http://jerkbait.pl/forum/25-kupięzamienięoddam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi