esox1972 Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Ciąg dalszy malowań korpusów w fajne kolorki,będą i błystki flagowce("polonia") i same czarne też. Jutro testowanie reakcji pstrągów na Sokołdzie na obrotówki z tymi korpusikami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 trochę "cukiereczków" agli 2 i 3 z chwostami i bez,sezon pstrągowy trwa,trza na coś łowić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 I następne "cukiereczki" ukręcone po weekendzie,tym razem Long 1 na lekko(4.25gr) z chwostami i bez.Sezon pstrągowy trwa,trza na coś łowić,może będą brały na longi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Widzę Piotrze ,że jedziesz grubo z tematem.Niebawem uśmiechnę się do Ciebie o fajny zestawik,bo sezon zawodów tuż, tuż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Dzieje się tam coś u Ciebie na warsztacie,czy wirusy zjadły wszystkie elementy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Dzieje się,właśnie kończę urządzać pracownię. A tu takie tam aglie 7 jutro jadą się testować na Mazury.A tak to wygląda wagowo.Oczywiście trzeba dodać jeszcze wagę kotwicy 3/0 2.5gr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Piękna klasyka klasyki Obstawiam sreberko z chwostem biel/błękit i barwy narodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Spoko,klepanki z tego też będą,a ja wierzę w black furry Edytowane 14 Listopada 2020 przez esox1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Najchętniej to bym przeszedł na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Testy A7 zakończone w tamtą niedzielę,efekt z wody 1m szczupły 88cm,Mazury. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Dzisiejszy amator srebrnego longa, walnął że aż miło [emoji846] Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Nowe sezon 2021 A3 są już w 3-ech wagach 5.08gr,6.73gr i najcięższa ma 8.5gr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Wczoraj odebrałem paczuszke z obrotóweczkami od Piotra i moge z czystym sumieniem powiedziec ze na ten moment sa beda to moje podstawowe zabawki do łowienia pstragów,Wszystko dopracowane na sucho kreca leciutko i fajne klepaneczki wybite na skrzydełkach.Moje zostały uzbrojone na haku zadziorowym vmc który wyglada naprawde solidnie i jest bardzo chwytny .A drut na tyle gruby ze musi siasc cos duuuuzego zeby sprubowało zniszczyc .Mysle ze dokunujac potencjalny nabywca obrotówki i wahadełka od sprzedajacego Piotrka oraz kolegi,, Wahadłówki Pw",Pawła bedzie bardzo bardzo zadowolony bo produkt najwyzsza klasa.I maja ta przewage ze nieskrecaja linki.A i kontakt z panami bardzo dobry i towar????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 A tutaj obrotóweczki o których mowa była wczesniej.Spakowane i czekaja na pierwsze rybku, nieskrecaja zyłki co jest bardzo ważnym atutem bynajmniej dla mnie.Skrecona zyłka jest drazniaca a tutaj zostało to wyeliminowane do minimum.Materiały uzyte bardzo dobrej jakosci ,wczesniejsza partia od Chulo zdała egzamin bardzo dobrze czasem tylko jakas kropeczka obiła sie ale przy wielu uderzeniach o kamienie itp to norma,ale niema mowie o gorszej pracy badz śniedzeniu elementów .Noi hak który jest naprawde mocarny a wiemy jak pstrag potrafi poszalec.Dla mnie rewelacja,czekam wiec na pełna oferte z mozliwoscia wymiany kotwicy z haka i na odwrót bo takie sa przymiarki.Bez zakładania kółka łacznikowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 (edytowane) Aglia 7 tak na maj,troszkę zaczynam robić dla siebie i kolegów pod kaczodzioby. Z kratą matowe srebro i błyszczące,waga 19grI tu takie tam klasyki,jeden fajny kolor to alpaka(żółto-srebrna)Paletka gładka i matowe srebro,posrebrzane kulki mosiężne dla efektu całości,waga 27.5gr Oczywiście black furry,białe,same czarne i inne wariacje też będą,włącznie z poszukiwaną "polonią" oraz klepanki. Wkrótce pokażę mniejsze modele też w srebrze i z innymi korpusami,wszak okonie też muszą coś jeść. No i jeszcze za 2-a tygodnie zaprezentuję Cometa 7(6.5cm wysokość śmigła),kończę testy. Pytanie do zawodników co ciągają duże przynęty jaki kołowrotek o stałej szpuli poradzi sobie z tym cometem 7 ??? Używam obecnie Penn Slammer III 3500,ciągał bez kłopotu moje longi 5(7cm śmigło) i tą aglię 7(6cm śmigło). Waga tych dużych blach na najcięższym korpusie,który do nich stosuję może mieć nawet 40-50gr. Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez esox1972 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Ja używam Twin power 4000 daje radę z ponton triat 5 (tam paletka też ma 7cm).Kiedy ruszy strona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Ja używam Twin power 4000 daje radę z ponton triat 5 (tam paletka też ma 7cm).Kiedy ruszy strona?Myślę,że 1-ego maja,czekam na wyjaśnienie pewnych zagadnień z RODO,bo nie chcę problemów,ewentualnie tam będzie portfolio-katalog,a sprzedaż na Allegro jako użytkownik : obrotowki_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Troszkę wcześniej mi się udało,testy wyszły dobrze,więc mogę pokazać,Comet 7,długość pletki 6.5cm,waga 20.5gr(przy grubości skrzydełka 0.7mm),za chwilę będzie też z kratą jak Aglia 7 co się wszystkim podoba i w innych kolorkach. Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez esox1972 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Dziś testy na Mazurach A5 w klasycznych kolorach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Dziś testy na Mazurach Aglia 5 w klasycznych kolorach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Tak na majówkę wszyscy chcieli,poszukiwali to trochę się pobawiłem i są aglie 4,5 black i black fury,srebrne mat z kultowym korpusem. Edytowane 7 Maja 2021 przez esox1972 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Dzięki Piotrze, obrotki są MEGA! Czy nr 7 to już max, czy planujesz jeszcze większe? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Dawno mnie tu nie było,kłopoty ze zdrowiem i na szpitalu się skończyło,ale już wszystko gra,więc na nowy sezon trociowy i pstrągowy czas się przygotować.Jak ktoś chętny to na giełdzie dostępne są klepanki long 3,2 oraz dziś dojdą jeszcze longi 1 wraz z longami 5(klepanki + klasyki) na trwający jeszcze sezonszczupakowy,oczywiście jak to u mnie dany model i wielkość w kilku wagach,od ciężkich na wodę do 10 metrów i na ultra płytko do 0.5m. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 1-y maja tuż tuż,więc trzeba było zrobić Longi 5 w "klasycznym srebrze matowym" (listki są posrebrzane matowo,metodą galwaniczną z obu stron)Korpus błystki o wadze 25gr jest również posrebrzony galwanicznie,korpusy błystek 26.9gr są pomalowane proszkowo. wagowo Jeszcze tylko dorobić Aglię 7 i można startować.Taka fota z tamtego roku z testów A7 z zachłannym okoniem,kotwica 3/0 stanęła mu w poprzek w pysku,jak on to wziął sam się dziwię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 No i Aglie 7 też ogarnięte w dwóch waga klasyczne srebro,srebro z kropkami i poszukiwana czarna paletka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi