Skocz do zawartości
  • 0

Łódz Fishing Pro 430 ...?

Zyga102

Pytanie

Cześć wszystkim . Czy ktoś może mi pomóc i  podpowiedzieć coś w temacie takiej łodzi.

Znalazłem ją na OLX . Tylko jeden sprzedawca. Nie wiem kto produkuje , ale wygląda kozacko. Dość szeroka, bo 180cm. 

Miło by ją zakupić, ale chciałem poczytać. Może nie umiem grzebać w internecie, albo to jakaś nowość.

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Pierwsza pozycja czyli Nowy ! Michał z Milexu ( kolor do wyboru )   i rzeczywiście bardzo podobna jak nie taka sama. 

Ciekawe czy podróba czy legalne kopyto. Jeśli legal i tak samo zrobiona jak kilkanaście lat temu to ze sprzedażą nie powinno być problemu.

Ori Michał chyba więcej ważył czy się mylę ?

• 0

Niestety nadal często można spotkać się z takim nastawieniem u sprzedawców. Inna sprawa, że moim zdaniem niczego nie tracisz, bo ta łódź to żadna rewelacja.

Jeżeli nie zależy Ci na wysokiej burcie to z własnego doświadczenia mogę polecić to: https://www.olx.pl/oferta/lodz-motorowo-wioslowa-roxa-430-CID767-IDy8JUf.html#d8046c8754

Sprzedawca to równy gość i za dopłatą dołoży Ci wszystko co będziesz chciał (fotele obrotowe, uchwyty etc.).

Z tańszych z wyższą burtą: http://www.maister.pl/produkt/lodka-aga-ta-6-osobowa/

A z droższych z wyższą burtą brałbym Sempera 410 i po temacie:)

Pozdro

od kiedy semper ma wysoką burtę?

• 0

Tak popatrzyłem z przyjemnością na łódki z filmu i poprawił bym jedną rzecz fotele. Po kiego c...a fotel jak płynąc siedzisz na bakiście ,czy ustawienie fotela w pozycji z możliwością sterowania płynącą łodzią jest tak skomplikowane do tego montaż drugiego gniazda z pozycją do łowienia i jest perfekcyjnie.