Skocz do zawartości
  • 0

A może by tak...

Czez

Pytanie

A może by tak...nowy dział na forum pt. np. Dla początkujących ABC jerkingu :mellow: czy jakoś tak...

Oczywiście mozna mnie tutaj posądzać (tudzież odsądzać B)) o czysty utylitaryzm, ale...

Wzrastające zainteresowanie jerkingiem będzie wiązało się ze wzrastającą liczbą uzytkowników, których pytania dot. podstaw jerkowania będą się powtarzać. Z drugiej strony starzy userzy będą mieli prawo czuć się zmęczeni pytaniami pt. co polecacie dla początkującego ? etc., co w konsekwencji będzie skutkowało odsyłaniam do postów na forum ogólne, które jak mam nadzieję :mellow: rozrośnie sie do rozmiarów uniemożliwiających szybkie i sprawne wyszukiwanie....

Na marginesie, już teraz jest kilka postów od neofitów...takich jak ja :mellow:

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Czez, gwarantuję Tobie, że znajdziesz na naszym forum wielu ludzi, którzy chętnie odpowiedzą Tobie na każde pytanie, nawet na te, które wydają się Tobie głupie lub małozaawansowane. Chętnie osobiście, w miarę możliwości odpowiem na każde Twoje pytanie, po prostu lubię o tym pisać. Na razie nie planuję takiego forum z w/w powodu. Ponadto na stronie głównej będzie dział F.A.Q. (często zadawanych pytań).

@Czez, tak więc WOGÓLE nie obawiaj się pytać. Chętnie pomogę/pomożemy nawet gdybym miał odpowiadać po 10 razy na to samo pytanie.

Pozdrawiam

Remek

• 0

To fakt. Remek i kilku użytkowników jest od tygodnia bombardowana przeze mnie- mniej lub bardziej sensownymi pytaniami.

Nie wiem jak się zaraziłem, bo jeszcze nie jerkowałem ale już się podniecam, a doświadczeni koledzy odpowiadaja na pytania które mnie dręczą.

Ale dopóki jest priw, niech nie liczą na spokój :mellow: , pytania się mnożą, a cel jest jeden ratowac szczupaka (łowiąc go)