A może by tak...nowy dział na forum pt. np. Dla początkujących ABC jerkingu czy jakoś tak...
Oczywiście mozna mnie tutaj posądzać (tudzież odsądzać ) o czysty utylitaryzm, ale...
Wzrastające zainteresowanie jerkingiem będzie wiązało się ze wzrastającą liczbą uzytkowników, których pytania dot. podstaw jerkowania będą się powtarzać. Z drugiej strony starzy userzy będą mieli prawo czuć się zmęczeni pytaniami pt. co polecacie dla początkującego ? etc., co w konsekwencji będzie skutkowało odsyłaniam do postów na forum ogólne, które jak mam nadzieję rozrośnie sie do rozmiarów uniemożliwiających szybkie i sprawne wyszukiwanie....
Na marginesie, już teraz jest kilka postów od neofitów...takich jak ja
Pytanie
Czez
A może by tak...nowy dział na forum pt. np. Dla początkujących ABC jerkingu
czy jakoś tak...
Oczywiście mozna mnie tutaj posądzać (tudzież odsądzać
) o czysty utylitaryzm, ale...
Wzrastające zainteresowanie jerkingiem będzie wiązało się ze wzrastającą liczbą uzytkowników, których pytania dot. podstaw jerkowania będą się powtarzać. Z drugiej strony starzy userzy będą mieli prawo czuć się zmęczeni pytaniami pt. co polecacie dla początkującego ? etc., co w konsekwencji będzie skutkowało odsyłaniam do postów na forum ogólne, które jak mam nadzieję
rozrośnie sie do rozmiarów uniemożliwiających szybkie i sprawne wyszukiwanie....
Na marginesie, już teraz jest kilka postów od neofitów...takich jak ja
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi