WhiteWillow Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zobaczcie jaka nowoczesna forma przewodnictwa wędkarskiego http://www.wedkarstwo.sitech.pl/gr-augustow/turystyka.htmlChyba sam się skuszę, łowię tam od dziecka a efekty coraz słabsze, może to jest alternatywa... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Organizujemy na naszych jeziorach połowy z przewodnikiem, które polegają na tym iż dana osoba lub grupa osób wyjeżdża z naszym rybakiem na jezioro gdzie wieczorem o zachodzie słońca razem stawiają siatki i inny sprzęt rybacki (np. pęczki). Noc spędzają przy ognisku piekąc kiełbaski słuchając rybackich opowieści, a rankiem o wschodzie słońca wyjmują z wody rozstawiony wcześniej sprzęt. Jest to jedyna okazja, aby wyjąć własnoręcznie z wody i sieci złapane ryby, które można później zakupić po promocyjnej cenie. Dobry cytat. Dobry również opis zaawansowanych technik wędkarskich. Pokazuje też jaki potencjał drzemie w naszych polskich , nadwodnych okolicach.Połowa mojej wioski wychodzi nocą z sieciami (i nie tylko) nad wodę połowić rybki.Muszę im podpowiedzieć pomysł zabierania ze sobą turystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jestem dumny z pomysłodawcy, świetna sprawa, marketing w kaloszach. Najbardziej przemawia do mnie fragment Jest to jedyna okazja, aby wyjąć własnoręcznie z wody... złapane ryby Co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jeszcze kilka lat temu dało się bez problemu wyjąć coś za pomocą wędki, od zeszłego roku chyba już tylko w taki sposób, który opisuje autor cytatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marviz Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 I to wcale nie nowość, ta sama oferta jest na stronie od lat i nawet znam relacje osób które z tego korzystały (spływający turyści na Studzienicznym), z resztą wcale nie takie pochlebne Mimo sporej ilości jezior w moim mieście sam muszę jeździć 20-30km żeby znaleźć się na jako takim łowisku. Całe szczęście że jest jeszcze Biebrza niedaleko bo na majówkę to chyba najciekawsze wyjście tutaj, niestety w tym roku poziom tej jest tragiczny a w zeszłym roku już nieciekawie. ...Noc spędzają przy ognisku piekąc kiełbaski słuchając rybackich opowieści... No tak k.... opowieści, pamiętam taką opowieść też z j.Studzienicznego gdy spływali rybacy i byli wielce oburzeni że im tylko dwa liny weszły do wędki elektrycznej. P.s. Łukasz - może z Godskim skusicie się na majówkę na Biebrze? Są organizowane Zawody BAT`u w Dębowie i w zeszłym roku chłopaki nieźle połowili mimo niskiego stanu wody. Można się chyba jeszcze zarejestrować, jeśli byli byście chętni to mogę się dowiedzieć, dowóz i powrót jest z zapewnionym autobusem ale ja pewnie będę jechał swoim, po zawodach ognisko i takie tam, sporo ludzi w tym roku ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja generalnie stronię od zawodów wędkarskich, interesowało by mnie ewentualnie to ognisko po zawodach A tak na serio to ciekawa opcja, ale ja w weekend majowy raczej nie dam rady z różnych względów, ale w październiku jak najbardziej Biebrza Biebrzą, ale mnie ciekawą te starorzecza w okolicach Dolistowa Może by tak rzeczywiście jesienią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pumbixie wiesz co masz zrobić?? masz chociaż raz w moim imieniu odwiedzić Czarną Hańcze w majówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mam zaplanowanie 3 dni łowienia na Czarnej Hańczy więc 1 dzień w twoim imieniu i 2 w swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ehhhh...ale bym tam połowił!! to rzeka mnie lubi czuje że 50tak by wyjechał jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Oferta kusząca, no i ta zniżka na smażalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi