dante Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Cześć, czy ktoś z kolegów miał może styczność z woblerami tego pana? Przyznam, że wyglądają naprawdę niesamowicie i wykonanie na najwyższym poziomie. Przymierzam się do zakupu kilku sztuk. Czy mieliście może okazję na nie łowić?https://www.facebook.com/profile.php?id=100011439732836&lst=100000669322916%3A100011439732836%3A1577046021&sk=photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Ładne te woblerki nawet dwa wpadły mi w oko . Kontaktowałem się już w sprawie zakupu. Bo wydaje mi się że ilości ograniczone. Chętnie podłodze się pod zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Jutro będę miał fotki dostępnych od ręki, a jak trzeba to inne zrobi na zamówienie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 To wrzuć proszę te fotki. Pewnie wiesz też jakie ceny.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Ceny 15-16 euro Edytowane 22 Grudnia 2019 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 W zeszłym roku dostałem od jednego Ukraińca kilka woblerów produkowanych przez ich rękodzielników. Dwa z nich to na pewno wyroby OL-PA, a dwóch innych nie jestem pewien. Tylko jeden z tych woblerów miałem przez chwilę w wodzie, niestety jego praca mi nie odpowiadała, bardzo mocno kolebał sie na boki(lusterkował?) i szybko go zmieniłem. Przyznać trzeba, że wykonanie i estetyka jest mistrzowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Ustawienie i wielkość steru kwalifikuje raczej ten wobler do łowienia w szybkich rzeczkach i strumieniach. I z prądem. Pod prąd będą bardzo mocno pracowały, raczej za mocno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Na chwilę obecną ma takie jak na zdjęciach.Na zamówienie robi w około 10 dni. Cena za 5 sztuk 80 euro z wysyłką. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Grudnia 2019 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 I jeszcze takie będą za 5 dni dostępne. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 To ja polecę kolegę https://www.facebook.com/woblerykorol/ myślę że niczym nie odbiegają od kolegi powyżej a i cena niższa a wykonanie równie piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 No właśnie wydaje mi się, że mamy wielu swoich rękodzielników, których woby oprócz perfekcyjnego wykonania jeszcze dobrze łowią. Czy warto szukać dalej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 I jeszcze takie będą za 5 dni dostępne. Na pierwszy rzut oka bardzo "japońskie" są, jeszcze te haki z czerwonym akcentem. Za ~15 euro chyba wolę oryginały z Nipponu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Na pierwszy rzut oka bardzo "japońskie" są, jeszcze te haki z czerwonym akcentem. Za ~15 euro chyba wolę oryginały z Nipponu.Z tego co widziałem na fb to są one wzorowane na japońskich woblerach. Jeśli chodzi o cenę, to niestety ale te wykonane z balsy kosztują dużo więcej w Japoni. Jeśli chodzi o krajowych twórców, to na pewno ich wyroby są bardzo dobrze wykonane i łowne. Mam tych woblerów hand made naprawdę dużo ale czasami pojawi się coś czego brakuje w pudełku. Na próbę kupię kilka sztuk i zobaczymy jak będą smakowały rybom w naszych wodach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Tak poza tematem ale może któryś z Kolegów ma lub widział taki wobler i pamięta jego nazwę. Dostałem go kilka lat temu, jest to wyrób jednego z japońskich rękodzielników, wykonany z balsy, ponoć bardzo cenione na japońskim rynku i dość wysoko wyceniane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi