Friko Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Wygląda na to, że renomowany producent nici do robienia omotek, Gudebrod, ma problemy: http://www.pottstownmercury.com/site/news.cfm?newsid=1770291 9&BRD=1674&PAG=461&dept_id=18041&rfi=6 Moze warto, na wszelki wypadek, zrobic maly zapasik nici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jeżeli wiadomość się potwierdzi, to będzie to wielka strata dla producentów klasowych wędzisk. Próbowałem nici innych producentów, wszystkie przy Gudebrodzie to tandeta. Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Irku, czy probowałeś również Madeiry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Niestety nie, ale trzeba będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No i wyglada, ze trzeba bedzie... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Wróble ćwierkają że wprawdzie Gudebrod jako taki padł tym razem na dobre (banki się nim zaopiekowały ) ale.... ktoś z rodziny wykupił maszyny do produkcji nici, więc jest szansza że za jakiś czas będziemy mieli reinkarnację być może nawet z częścią załogi... jak będzie, czas pokaże. Przejściowo jednak może być przez pewien czas problem w nićmi, więc jak ktoś zrobił zapasik Gudebroda to niech się cieszy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiat Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Hopkins&Holloway od jakiegoś czasu mają na swojej stronie wzmiankę o bankrutctwie Gudebroda. Ostatnio w Mudhole-u zauważyłem nici pt. ProWrap - mają nawet niezły wachlarz kolorów.Przerabiał ktoś może produkty tej firmy?http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/ProWrappzdrkwiatoprócz Gudebroda raz użyłem nylonu Fish Hawk-a i faktycznie zdecydowanie gorsza nitka - nie opaliłem omotek mając dobre doświadczenia z Gudebrodem i wylazły mi po lakierowaniu włoski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Niby jakas tam nitka, a tyle zamieszania na forum Troche to zastanawiajace, ze w dobie tak zaawansowanej i powszechnej technologi, takie pierdoly jak nici maja tak spore odstepstwa od siebie u poszczegolnych producentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Widać recesja odbija się czkawką dopiero teraz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Potwierdzam - ostatnio kupowałem trochę nici Gudebrod i po chwilowym załamaniu jest już pełna dostępność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi