platynowłosy Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Witam Panowie.Dostalem wyżej wymieniony program. W boxie, lub inaczej mówiąc nie w wersji elektronicznej tylko na płytce. Problem, że mój laptop... Nie ma odtwarzacza płyt. Mogę skorzystać z obcego kompa z kieszenią i zgrać go na ów obcy komp, pytanie czy, a jeżeli tak, to jak zgrać go na pendrive i przenieść na mój laptop. Google sugerują różne pomysły, na poziomie programisty, którym nie jestem i nie będę. Jakiś pomysł? Wskazówka?Pozdrawiam. Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 (edytowane) Kupić/pożyczyć zewnętrzny napęd CD pod USB. AlboNagrać ISO płyty u kolegi , użyć softu z sieci do stworzenia wirtualnego napędu w rodzaju Daemon tool na swoim kompie , przenieść na nośniku ISO i odpalić w wirtualnym napędzie. Edytowane 25 Grudnia 2019 przez Maciej_K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Darmowy program Deamon Tool.1. Na kompie z odtwarzaczem cd instalujesz Deamon tool.2. Tworzysz w nim obraz płyty.3. Zgrywasz obraz płyty na pendriva.4. Instalujesz Deamon Tool na swoim kompie bez cd i tworzysz wirtualny napęd.5. Zgrywasz obraz z pendriva na swoj dysk twardy.6.Montujesz obraz płyty na wirtualnym napędzie.7. Gotowe.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Program darmowy, po polsku i bardzo prosty w obsłudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Jeśli kolega ma win 10 to nie potrzeba żadnych demonow czy innych. Sam w przypadku otwierania plików ISO tworzy napędy wirtualne.Ponadto o ile dobrze pamiętam to w przypadku takich instalatorów wystarczy zgrać pliki na pendrive i uruchomić setup z folderu. To nie system który trzeba uruchomić z bootowalnej płyty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi