milupa Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Kolejna okrągła liczba jest nas ponad 6000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 tylko, że pewnie blisko 50% bez postów, jest bo jest, bądź siedzi tylko i wyłącznie na giełdzie, czy jest się z czego cieszyć? z jednej strony owszem z drugiej jednak opisane sytuacje w innym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Dlatego się nie rozpisywałem, a w innym wątku też swój głos dałem.Tak z ciekawości zastanawiam się czy Remek jest w stanie sprawdzić ilu z tych 6000 użytkowników logowało się w ciągu ostatnich 6 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jest jeszcze pytanie, czy tych nie aktywnych można usuwać z automatu po jakimś czasie? Bo tak powinno być, chyba że j.pl przeszło na system im więcej tym lepiej. Bo jestem na kilku forach w różnych dziedzinach na niektórych logowałem się tylko po to by np. coś ściągnąć bo inaczej się nie dało. Po pewnym okresie z automatu przychodziła mi informacja, że moje konto za 3 dni przestanie istnieć i to ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Takich funkcjonalności nie mamy. O ile pustych userów można wyrzucić o tyle już z postami (choć jednym) nie bardzo - musiałbym usunąć też posty lub wszystkie posty nieaktywnych userów po ich usunięciu przypisane byłyby do anonimowego - tak być jednak w moim odczuciu nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
milupa
Kolejna okrągła liczba jest nas ponad 6000
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi