vako Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Witam. Szukam informacji na temat konkretnego kija Shimano Cardiff spinning 2,8m cw. do 28g. Kod producenta: SCDF2 82MLJest to pierwsza wersja kija dostępna w dystrybucji europejskiej. Interesują mnie informacje na temat przelotek i nici użytych do budowy tego kija. Przewertowałem kilka katalogów Shimano wstecz i nic nie znalazłem. Ktoś coś pomoże? PS.Tematu podobnego nie ma - sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Mam takiego i używam od 2 sezonów. Dostępny w EU w latach jak się nie mylę 2007-2009, jako JDM bodajże w 2002. Na pewno widziałem go w katalogach Shimano francuskich i z nich wynika że przelotki to Fuji Sic, niestety nie wiem jakie nici tam są użyte i chyba w katalogach tych info nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Ustaliłem, że kij pojawił się w europejskim katalogu na 2009 rok. Dzięki za podpowiedz jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi