ezehiel Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Czołem dziewczyny i chłopaki. Wszystkiego najlepszego z okazji 2020. Kaboom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einstein Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Najlepszego w Nowym Roku.Samych sukcesów i taaaaaaakiej ryby dla wszystkich. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym 2020 roku! Nadmiaru szczęścia, niedoboru problemów i zdrowia! Do zobaczenia jutro, chyba że się sponiewieram to do zobaczenia pojutrze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wszystkiego najlepszego i największego w nowym sezonie Postanowienie na nowy rok to wejść w niego trzeźwą nogą i tak będzie , jutro melduję się nad Drwęcą , jeszcze raz połamania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Dla was,Nie dajcie sięhttps://youtu.be/i00fmNRE-w0 Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Najlepszego w 2020. Oby nadchodzący Nowy Rok był pozytywnie niezapomniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Najlepszego w szczęściu ????????, zdrowiu ???? i dobrej imprezy ???? w 2020 przesyłam JA ????. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M60 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Pomyślności , zdrowia i okazów ,dla wszystkich ,w nadchodzącym Nowym Roku !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Ja życzę Wam przede wszystkim spokoju na każdej niwie co na pewno przełoży się na zdrowie I oczekujcie nie oczekiwanego Pomimo jakichś tam innych obowiązków czas za chwil dosłownie kilka wyjść i czymś tam strzelić Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Tak mnie wzięło na wspomnienia. I przypomniał mi się rok 2000 Milenium jakie to miał wywołać potencjalnie katastroficzne skutki.Nie tylko zapisanych dat w systemach komputerowych ale też straszyli brakiem prądu gazu i innych mediów. Na szczęście dla nas wszystkich nic takiego się nie zdarzyło. Do czego zmierzam ? ano jak te 20 lat szybko minęło. Pozdrawiam Was wszystkich w tym 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi