robbox4 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Mam dwa wolne miejsca w domku na sw.Annie, moze ktos chetny.???termin 02-06-2012 - 09-06-2012.łodka też sie znajdzie NIestety za silnik trzeba doplacic. wiecej na priv lub pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 poniewaz jest wiele pytan to podaje szczegoły. Dwa miejsca wolne w domku 4 osobowym, Cena 500 zł za osobe, dojazd na wlasny koszt. dodatkowo prąd wspónie do podziału (grosze) łodka w cenie, bez silnika. Mozliwosc wynajecie silnika za 2000 sek czyli ok. 1000 zl na tydzien, 5 konnego, lub pływania ze mną. Paliwo wtedy wspólnie i miejsce na łodzi 500 zł. CZyli jak ktos chce jechac sam i plywać ze mna wspolnie to koszty 1000 zł plus dojazd za tydzien. MOge kogoś odebrac z lotniska w skavsta (nykoping) wtedy trzeba by zaplacic za paliwo (jakies 130 km w jedna strone)Lot z warszawy sprawdzalem, to jakies 85 zł maks.MOzliwosć powrotu promem ze mną, mam rezerwacje. Sszkiery te znam dość przyzwoicie, mogę służyć jako przewodnik Moja łodka wyposażona jest w echo z gps i mapę, 20 konny 4-suw honda, bardzo ekonommiczny , tydzien plywania to maks 300-400 zł na paliwo do podziału. Oferta jest aktualna, jak ktos sie liczy z kosztami to tym bardziej powinien przemyslec bo wydaje mi sie ze to bardzo tania propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonvitek Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witamjestem zainteresowany nadal aktualne? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 tak, aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi