guciolucky Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Niestety w tym sezonie, jeziorowe klenie nie zgromadziły się w mojej zatoce. Łowiłem je w Wiśle i choć ilości były znacznie większe to wielkość osobników, niekoniecznie. Zima jeszcze się nie kończy więc mam nadzieję, że jeszcze pokażą się w jeziorze. Najlepszy z Vistuli 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Tydzień temu tylko 1 branie i gruby klenio spada prostując haczyk [emoji17]Dziś poprawka i jest dużo lepiej , 3 brania 3 kluchy 50 , 55 i po raz trzeci w tym roku 58 To był dobry dzień [emoji2957] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 .... a na końcówce odcinka były klenie. Cztery brania, trzy ryby. Jedna fotogeniczna, dwie trochę mniejsze, takie 47-48cm. Brania pewne. I jak tu zakładać gumę P.S. Mateusz - piękna seria 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Gratulacje Tadku.Jak zwykle trzymasz poziom w tym ciezkim czasie.Piekne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Tadek dzięki za dobre słowo ????Gratuluję pięknych okazów ????Powiem Ci że ja na gumy właśnie łowie większość moich zimowych klusek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) mati83 powiedz co to za guma jeśli to nie tajemnica Edytowane 21 Grudnia 2020 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Żadna tajemnica Cyprysowe larwy , tanty z Ali ,jaskółki oraz 2 calowe keitechy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Nie wyobrażam sobie nocnego kleniowania bez bączka od kolegi Night_Walker 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Taki klenio złowiony dzisiaj 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Dziś 1 spaślak dał się przechytrzyć, zdradził swoją obecność niemrawym spławem ... 70/80 metrów powolnego skradania się , 3 rzuty i wyczekiwane stuknięcie wywołuje uśmiech na twarzy [emoji16]Miara tym razem pokazuje 57 cmPołakomił się na pomarańczową larwę od Cyprysa [emoji106]Seria trwa [emoji6] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Grudnia 2020 przez mati83 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Dziś 1 spaślak dał się przechytrzyć, zdradził swoją obecność niemrawym spławem ... 70/80 metrów powolnego skradania się , 3 rzuty i wyczekiwane stuknięcie wywołuje uśmiech na twarzy [emoji16]Miara tym razem pokazuje 57 cmPołakomił się na pomarańczową larwę od Cyprysa [emoji106]Seria trwa [emoji6] Robal spławiany czy jakieś lekkie podbijanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Robal spławiany czy jakieś lekkie podbijanie?Spławiany i lekkie "podrygiwanie" [emoji6] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Klucha z dzisiaj, branie z płytkiej spowolnionej wody ale blisko nurtu i dołka. Złowiony na imitacje pijawki. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Witam,Piękne ryby Panowie gratulacje,To i ja dorzucę swoje przysłowiowe pięć groszy :-) trochę więcej wolnego w ostatnich dniach starego roku Pozdrawiam 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Łowi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek74 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Piękne kluchy,jeszcze większych w następnym sezonie .pozdrowiąka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 No ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2r Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 KwaQ: piękne ryby, gratuluje. Czy można wiedzieć jakich przynęt używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Witam,Tak to żadna tajemnica od kilku lat na tapecie woblery Tomka Miernika.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witam,Tak to żadna tajemnica od kilku lat na tapecie woblery Tomka Miernika.pozdrawiamWoblery na muchówce?! Paskudny mezalians! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Łowię na muchę, ale to wcale nie znaczy że, korbka mnie parzy w ręce ;-) pozdrawiam Edytowane 7 Stycznia 2021 przez KwaQ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 A powinna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) Przeniosłem do wątku 2021 Edytowane 9 Stycznia 2021 przez guciolucky 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Fajnie, tylko warto przenieść do "Klenie 2021" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Fakt, zapomniałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi