pch2005 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Czy ktoś orientuje się jak z zezwoleniami w Łomży na Narew i Pisę w 2020roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 http://jerkbait.pl/topic/134161-porozumienia-2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pch2005 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Chodzi mi o Gospodarstwo Rybackie Łomża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 A sprawdzałeś na ich stronie internetowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pch2005 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Tak. Inaczej bym się nie pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Wykupiłem roczne bez rejestru połowów.Koszt taki jak w roku ubiegłym czyli 180 zł.Pewnie reszta też bez zmianhttp://www.grwlomza.pl/cennik Edytowane 1 Stycznia 2020 przez bogunow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Jak to jest że w okręgu Łomża opłata 1 dniowa to 15pln a w mazowieckim 70.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Nie ma okręgu Łomża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 A to z linku to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Gospodarstwo Rybacko-wędkarskie czyli prywatny dzierżawca. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Jak to jest że w okręgu Łomża opłata 1 dniowa to 15pln a w mazowieckim 70....Ponieważ PZW musi opłacić sporo stołków na etacie, a prywatny dzierżawca tylko swój Natomiast w wodzie taka sama pustynia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) @bartsiedlce czy jak mam nie opłaconą składkę roczną,ale legitymację członkowską dożywotnią to przysługuje mi opłata 1dniowa 40pln dla zrzeszonych czy nie?Z braku czasu od lat nie opłacam pzw tylko wodę stowarzyszenia,ale z raz na rok pojechał bym na swoje podpułtuskie rewiry.Tylko że 70dych to zdzierstwo.Tyle samo biorą na super rybnym,zadbanym,szczupakowym komercyjnym łowisku...a na innych komercjach taniej. Teraz doczytałem,że w okręgu ciechanowskim opłata 1dniowa jest sporo tańsza.Jest porozumienie z mazowieckim,więc rozumiem,że jak opłacę zezwolenie 1dniowe w okręgu Ciechanów to będę mógł łowić na wodach ompzw? Edytowane 30 Stycznia 2020 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Nie. Jesteś niezrzeszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (...) Teraz doczytałem,że w okręgu ciechanowskim opłata 1dniowa jest sporo tańsza.Jest porozumienie z mazowieckim,więc rozumiem,że jak opłacę zezwolenie 1dniowe w okręgu Ciechanów to będę mógł łowić na wodach ompzw?Opłata jednodniowa dotyczy tylko wód okręgu na którą ją wykupujesz.Wykupujesz ponadto jako niezrzeszony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 @bartsiedlce czy jak mam nie opłaconą składkę roczną,ale legitymację członkowską dożywotnią to przysługuje mi opłata 1dniowa 40pln dla zrzeszonych czy nie?Z braku czasu od lat nie opłacam pzw tylko wodę stowarzyszenia,ale z raz na rok pojechał bym na swoje podpułtuskie rewiry.Tylko że 70dych to zdzierstwo.Tyle samo biorą na super rybnym,zadbanym,szczupakowym komercyjnym łowisku...a na innych komercjach taniej. Teraz doczytałem,że w okręgu ciechanowskim opłata 1dniowa jest sporo tańsza.Jest porozumienie z mazowieckim,więc rozumiem,że jak opłacę zezwolenie 1dniowe w okręgu Ciechanów to będę mógł łowić na wodach ompzw? Paweł, mylisz pojęcia.Nie masz dożywotniej legitymacji (poza druczkiem oczywiście), masz dożywotnią kartę wędkarską. To oznacza, że jesteś niezrzeszony ponieważ nie opłaciłeś składki członkowskiej (100 zł) w żadnym z kół, nie jesteś członkiem PZW. Składki okresowe w każdym z okręgów uprawniają do wędkowania na wodach wyłącznie tego okręgu. Porozumienia międzyokręgowe dotyczą członków kół PZW danego okręgu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Moim zdaniem kiedyś było dużo lepiej. Jak miałem opłaconą składkę PZW mogłem łowić na wszystkich wodach nizinnych, a teraz jest wszystko pomieszane(jak u cyganki w tobołku)okręgi granice itp.Dawne czasy nie wrócą, a szkoda. Rybostan dawniej też był inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 I sądzisz że wprowadzenie jednej opłaty spowoduje iż ryb przybędzie?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 I sądzisz że wprowadzenie jednej opłaty spowoduje iż ryb przybędzie?? Tego nie miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_rostek@wp.pl Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Pytanie do kolegów z okolic Węgrowa, gdzie najbliżej można zrobić opłatę na samo mazowieckie. Dziękuję z góry. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 https://4lomza.pl/index.php?wiad=54871 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) ... Edytowane 15 Marca 2020 przez Sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Czy ktoś może ma jakąś wiedzę na temat przyszłości tytułowego odcinka Narwi i Pisy ?To już prawie 2 miesiące jak skończyła się dzierżawa dla GRW ŁOMŻA i nic się nie dzieje Woda niczyja ?Słyszałem że PZW Białystok, ale szukam potwierdzonego info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Na razie to nie PZW Białystok, a Wody Polskie Białystok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Na razie trwają przepychanki. GRŁ jeszcze nie podpisało protokołów zdawczych i dalej utrzymuje że jest nadal dzierżawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi