Nizdęb Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam, znalazłem nowy kij, starszej (chyba) serii, Shimano Speedmaster 2,70 10-40 ile ta wędka mo?źe mieć lat? Ile jest warta? Opłaca się w og?łle to kupić przy zało?źeniu odpowiedniej ceny? Druga sprawa to czy te wędki z aktualnej serii są coś warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiguss Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 To,czy się opłaca zale?źy od Ciebie. Cenę wędek mo?źesz bez ?źadnych trudności znaleźć w Internecie (Allegro,Sklepy internetowe). Czy są stare?-pojęcie względne. Prawdopodobnie seria Shimano Speedmaster ma 3-4 lata. Ja u?źywam serii Shimano Speedmaster długości 2.40(7-21gr,10-30gr,14-42gr),i jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ale czy 380 zł za 270 cm 10-40, nową to du?źo czy mało? Pytam w kontekście ?źe to nie AX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiguss Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Uwa?źam,?źe cena przystępna. Ja za swoje(o ile dobrze pamiętam-płaciłem w granicach 550-600zł)za sztukę, przy długości 2.40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi