cyprys19 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Cześć Kolega @Wiktor1710 po wylicytowaniu tej książki poprosił mnie o ponowne jej wystawienie, aby zebrać jakże potrzebne pieniądze na rehabilitację Janusza. Piękny gest ze strony Kolegi za który Serdecznie dziękuję w imieniu Janusza. Jako że mam stały kontakt z Januszem przyszedł mi do głowy pomysł...- aby książka była pamiątką szczególną wyślę ją do Janusza ,a On napisze SPECJALNĄ DEDYKACJĘ dla osoby, która wygra aukcję i siostra Janusza prześle książkę na podany adres. Cel jest szczytny więc proszę nie żałować pieniążków. Aukcja trwa do niedzieli, do godziny 21Zaczynamy od 1zł! Pieniądze wpłacamy na konto Piotrka @Milupa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 30 zł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 55 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 96,50 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorrys7 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Dam 110pl. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Została jeszcze doba na wylicytowanie książki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Dla odmiany to Janusz zadzwonił dzisiaj do mnie. Fajnie pogadaliśmy, Janusz pozytywnie nakręcony i już kombinuje ryby na jesień/zima tego roku.To sygnał, że trzeba działać ... 120 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Robercie, nie ma lekko i hop siup, a biorąc pod uwagę, że Janusz planuje wypad na koniec 2020 na czorsztyński lód, wypada dorzucić grosik na rozgrzewającą buteleczkę ... więc 150 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Przegapiłem koniec .. Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Robercie GratulujęOczywiście mając kontakt z Januszem sam ustalisz tekst dedykacji...Podeślij mi na priv swój adres proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Pieniądze na koncie, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi