Kokot Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 A według "książki" o tej porze roku powinny bardziej żywe kolory działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Znów się udało.Więcej tutaj Edytowane 30 Września 2020 przez korol 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Wczoraj odgrzebałem stare pudełko z przynętami i to byl strzał w ???? zakładam starego, juz dość zmeczonego żółtego dragon maggota 12cm,który w przeszłości dał sporo fajnych sandaczy, pierwszy rzut, drugi opad i jeeeb wyjeżdża 78cm, potem kilka sztuk w przedziale 50-60cm, sprzetowo blank Xtreme Inshore 70mf TP4000 PG '15 Edytowane 30 Września 2020 przez rafal_LBN 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Mógł 70 nie mieć ale niewiele mu zabrakło.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Taki przyjemniaczek około forumowy. Branie dziwne, trzy metry od brzegu podczas szybszego zwijania i taka piękna niespodzianka. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 A propos kogucikow to przygotowałem sie na weekend;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Zalew zemborzycki i pstryk przy poszukiwaniu okoni Wysłane z mojego Redmi 7A przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) W weekend wreszcie się obudziły. Edytowane 6 Października 2020 przez HaDe 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Nie łowię tak głęboko zazwyczaj , więc moje doświadczenia mogą być inne . Większość moich ryb bierze częściej półgębkiem , a konkretne walnięcia wyrywające kij z ręki są zazwyczaj puste , więc pozazdrościć takich brań . Pytanie tylko , jak wyglądałaby sytuacja , gdybyś miał na końcu duża gumę na adekwatnym rozmiarowo haku . Zapewne trzy groty koguta to większe ryzyko uszkodzeń , ale pytanie jak byłoby przy zastosowaniu tradycyjnej przynęty przy tak agresywnym jej łyknięciu . Pozdrawiam .Mam to szczęście, że w zdecydowanej większości przypadków nie łowię na wodach PZW, więc nie mam ciśnienia na złowienie ryby za wszelką cenę. Nie łowię na woblery, bo wystarczyło mi jedno wyhaczenie zapiętego za dwie kotwice sandacza, którego śmierdzącego trupa wyciągnąłem dwa dni później. Z pełną premetydacją zrezygnowałem z dozbrojek. Morał? Z jednej ryby 70+ w tamtym roku zrobiło się w tym ponad 10 i dużo 60+. Dla wielu to może mało. Ale za 3-4 lata mam nadzieję cieszyć się pięknymi okazami. A mógłbym bez problemu w dwa sezony wybić większość populacji pływających tam ryb atrakcyjnych wędkarsko. Koguty na kotwicy omijam szerokim łukiem. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Taki misio z dziś , pióra rules. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) Opaskowe 90 cm. Edytowane 9 Października 2020 przez GBP 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Na sterowego Panica Spinnermana. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esioslaw Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Piękny. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Nieźle spasione bydle, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Dziś ryby były bardzo chimeryczne, trzeba się było mocno nakombinować. Ale było warto. Jeden fajny rodzynek spośród czterech dziś oszukanych: 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Hubercie, co to za kijek (premier?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Tak, poczciwy Premier, PC66MF2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Tak, poczciwy Premier, PC66MF2.I takie podejście mi się podoba. Każdy idzie tu nowemu, a tu poczciwe rozwiązania dają radę. Ważne jest aby w wodzie były ryby! Poza tym sprzęt sam nie łowi.Dzięki za szybką odpowiedź. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 W końcu odpaliły ???????? 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 W końcu odpaliły chyba u Ciebie bo u mnie dalej nie żrą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 chyba u Ciebie bo u mnie dalej nie żrą Cały zeszły rok za nimi pływałem, szukałem - często widziałem a nie chciały....Nie można się poddawać, cierpliwość i determinacja kluczem do sukcesu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) ... faktycznie odpaliły , 2 sandacze na cały dzień Edytowane 13 Października 2020 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 ... faktycznie odpaliły , 2 sandacze na cały dzień Pewnie na Turawie ciągacie więcej ale my nie mamy takiej wody obok siebie....Gratuluje bystrego oka - liczyłeś łuski, że taki komentarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Nie łowienia na Turawie... a pewnie na tych samych wodach co Ty lub bardzo blisko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) Nie łowienia na Turawie... a pewnie na tych samych wodach co Ty lub bardzo blisko ...Z całym szacunkiem do Ciebie. Nie złowiłem 2 sandaczy w dwa dni i nie napstrykałem im zdjęć by wyszło, że nie wiadomo jaki łowca jestem. Udało mi się po ponad roku namierzyć konkretne miejsce, z zapisami ryb, które w mojej opinii i dość małym doświadczeniu nadawało się do określenia mianem "sandaczowego" i zatrybiło, w końcu. Wcześniej "penetrowałem" miejsca książkowe ale nieco różniące się od tego namierzonego teraz - żadno z nich nie "wypłaciło" rybą. Cieszę się jak małe dziecko teraz, choć nim nie jestem Twój komentarz.... pozostawię bez komentarza. Życzę Tobie takich samych wędkarskich emocji i uśmiechu na twarzy i cierpliwości jakie ja doświadczyłem. Nie mniej jednak zarzucanie komuś robienia kilku zdjęć tej samej rybie jest bardzo nie fair. Przypatrz się lepiej. Powodzonka nad wodą.Pozdrawiam Edytowane 13 Października 2020 przez scOOtt 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi