Skocz do zawartości

Sandacze 2020

przemyslaw_pajak

Rekomendowane odpowiedzi

Z całym szacunkiem do Ciebie. Nie złowiłem 2 sandaczy w dwa dni i nie napstrykałem im zdjęć by wyszło, że nie wiadomo jaki łowca jestem (...)

Nie mniej jednak zarzucanie komuś robienia kilku zdjęć tej samej rybie jest bardzo nie fair. Przypatrz się lepiej.

Powodzonka nad wodą.

Pozdrawiam

Fajnie że polowiles, gratuluję ja cieszę się równie bardzo z każdego sandacza.

Tak obiektywie patrząc, nic do Ciebie nie mam ale wrzuciłeś 8 fotek a sandacze są 3. Jeden ma 4 ujęcia.

Mi to nie przeszkadza, innym może.

Ale Twoje słowa są później niespójne z publikowanymi zdjęciami :)

Pozdrawiam

• Like 1

Fajnie że polowiles, gratuluję ja cieszę się równie bardzo z każdego sandacza.

Tak obiektywie patrząc, nic do Ciebie nie mam ale wrzuciłeś 8 fotek a sandacze są 3. Jeden ma 4 ujęcia.

Mi to nie przeszkadza, innym może.

Ale Twoje słowa są później niespójne z publikowanymi zdjęciami :)

Pozdrawiam

@shavt - widzisz, byłeś bliżej. :) Zdjęć jest 8 a sandaczy 4. Co nie oznacza, że tyle złowiliśmy.

Były mniejsze i jedna również słuszna kolegi -  w imieniu, którego nie dostałem dyspensy aby umieszczać zdjęcia, tak więc jakby nie patrzeć było ich więcej niż 2 w ciągu całego dnia/dwóch.

Bije się w pierś i od tego posta każda fota ryby u mnie wstawianej = ilość. 1 fota = 1 ryba.

Aby nie było nieporozumień

Z wędkarskim pozdrowieniem - Łukasz

P.S 

Czy to wszystko musi się sprowadzać do ilości ? 

Jest u nas i chyba nie tylko u nas - tendencja, że im więcej ludzi wie, tym szybciej skończą się brania. 

To miejsce utwierdza mnie w przekonaniu, że nie jest odosobnione od takich zachowań.

Czytałem kiedyś szlachetne teksty o tym, że to miejsce miało swój klimat, charakter, że userzy wobec siebie byli pomocni, chętni do podzielenia się wiedzą.

Na tą chwilę wydaje mi się, że jeśli ktoś wrzuci zdjęcie więcej niż 2-3 ryb w jednym poście to innych zaczyna boleć DUPA. Takie to nasze, charakterne, polskie.  :unsure:

• Like 1

Kolego scOOtt jak na ten zbiornik to bardzo fajny wynik. Możesz zdradzić co to za łódka ze zdjęć?

Każdy kto zna realia tego zbiornika - wie, że to wynik naprawdę słuszny. Ale mamy tu specjalistów z zepniętymi zwieraczami... ok - kończę już temat- przepraszam...

Kolego Spider1987 - łódka to Brema 400 - płaskodenna w wykończeniu Comfort+

zabudowa-comfort-plus-lodzie-z-plaskim-d

Edytowane przez scOOtt

Z kolegą nie można normalnie dyskutować.

Jasne że są trzy ryby i niech by była to nawet jedna ryba i 8 ujęć, żaden problem.

Tylko po co się upierać że jest inaczej. Trzeba od razu kogoś obrażać i się wielce unosić honorem?

Liczenie nie jest Twoja mocna stroną.

Piszesz że nie robiłbyś z siebie wielkiego łowcy wrzucając wielokrotnie zdjęcia jednej ryby a jednak to zrobiłeś.

Każde zdjęcie, ma datę i godzinę. Głupio, co?

Edytowane przez shavt
  • Like 4

Pany rybki wstawiamy . A nie kłótnie urządzamy, a i na koguttki trzeba łowić.[emoji239][emoji239][emoji239]d6781523e6157bb5898f32dccb9c350d.jpg

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

Ja już tam Piotrze w kolejkę do Ciebie zapisany ;) Edytowane przez scOOtt