szydlos Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Powoli powolutku...Może odpalą na razie to jeszcze nie to. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Z całym szacunkiem do Ciebie. Nie złowiłem 2 sandaczy w dwa dni i nie napstrykałem im zdjęć by wyszło, że nie wiadomo jaki łowca jestem (...) Nie mniej jednak zarzucanie komuś robienia kilku zdjęć tej samej rybie jest bardzo nie fair. Przypatrz się lepiej. Powodzonka nad wodą.PozdrawiamFajnie że polowiles, gratuluję ja cieszę się równie bardzo z każdego sandacza.Tak obiektywie patrząc, nic do Ciebie nie mam ale wrzuciłeś 8 fotek a sandacze są 3. Jeden ma 4 ujęcia.Mi to nie przeszkadza, innym może.Ale Twoje słowa są później niespójne z publikowanymi zdjęciami Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Fajnie że polowiles, gratuluję ja cieszę się równie bardzo z każdego sandacza.Tak obiektywie patrząc, nic do Ciebie nie mam ale wrzuciłeś 8 fotek a sandacze są 3. Jeden ma 4 ujęcia.Mi to nie przeszkadza, innym może.Ale Twoje słowa są później niespójne z publikowanymi zdjęciami Pozdrawiam@shavt - widzisz, byłeś bliżej. Zdjęć jest 8 a sandaczy 4. Co nie oznacza, że tyle złowiliśmy.Były mniejsze i jedna również słuszna kolegi - w imieniu, którego nie dostałem dyspensy aby umieszczać zdjęcia, tak więc jakby nie patrzeć było ich więcej niż 2 w ciągu całego dnia/dwóch.Bije się w pierś i od tego posta każda fota ryby u mnie wstawianej = ilość. 1 fota = 1 ryba.Aby nie było nieporozumieńZ wędkarskim pozdrowieniem - ŁukaszP.S Czy to wszystko musi się sprowadzać do ilości ? Jest u nas i chyba nie tylko u nas - tendencja, że im więcej ludzi wie, tym szybciej skończą się brania. To miejsce utwierdza mnie w przekonaniu, że nie jest odosobnione od takich zachowań.Czytałem kiedyś szlachetne teksty o tym, że to miejsce miało swój klimat, charakter, że userzy wobec siebie byli pomocni, chętni do podzielenia się wiedzą.Na tą chwilę wydaje mi się, że jeśli ktoś wrzuci zdjęcie więcej niż 2-3 ryb w jednym poście to innych zaczyna boleć DUPA. Takie to nasze, charakterne, polskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Kolego scOOtt jak na ten zbiornik to bardzo fajny wynik. Możesz zdradzić co to za łódka ze zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) Kolego scOOtt jak na ten zbiornik to bardzo fajny wynik. Możesz zdradzić co to za łódka ze zdjęć?Każdy kto zna realia tego zbiornika - wie, że to wynik naprawdę słuszny. Ale mamy tu specjalistów z zepniętymi zwieraczami... ok - kończę już temat- przepraszam...Kolego Spider1987 - łódka to Brema 400 - płaskodenna w wykończeniu Comfort+ Edytowane 13 Października 2020 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) 1,2,5,8 3,64,7 Edytowane 13 Października 2020 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) Z kolegą nie można normalnie dyskutować.Jasne że są trzy ryby i niech by była to nawet jedna ryba i 8 ujęć, żaden problem. Tylko po co się upierać że jest inaczej. Trzeba od razu kogoś obrażać i się wielce unosić honorem?Liczenie nie jest Twoja mocna stroną.Piszesz że nie robiłbyś z siebie wielkiego łowcy wrzucając wielokrotnie zdjęcia jednej ryby a jednak to zrobiłeś. Każde zdjęcie, ma datę i godzinę. Głupio, co? Edytowane 13 Października 2020 przez shavt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Oj chyba ryba nie bierze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Heh, Bartek w tym roku chyba już swoje złowił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Wróćmy do tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Wróćmy do tematu.Pewnie , że tak ... i życzę co najmniej 80+ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Pany rybki wstawiamy . A nie kłótnie urządzamy, a i na koguttki trzeba łowić.[emoji239][emoji239][emoji239] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) Pany rybki wstawiamy . A nie kłótnie urządzamy, a i na koguttki trzeba łowić.[emoji239][emoji239][emoji239] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaJa już tam Piotrze w kolejkę do Ciebie zapisany Edytowane 13 Października 2020 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Kilka dni zimnego deszczu, więc temperatura wody powinna znaczenie się obniżyć. Atakuję w czwartek, zobaczymy. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 .... na obecna chwilkę , to woda teraz ma dużo większa temperaturę niż powietrze. Wczoraj miała 13,7*C ... przynajmniej tam gdzie byłem .... można było sobie ręce spokojnie zagrzać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 13 Października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Sandacz 87 cm złowiony dwa dni temu na woblerka. Puknięcie.... zacięcie i narastający opór zwiastowało że będzie to coś większego. Po dłuższej przerwie od mętnookich ucieszył bardzo 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 84 cm przyłów na flapping craw od Percha Professora. Żal, gdy nie ma Ci kto pstryknąć foty, ale to jeden z niewielu negatywów samotniczych eskapad. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Jeden z ostatnich, nabierają już masy ???? 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Mała rzeka , piękny zander Gratulacje Adrian, wobler , guma , kogut ?Z dzikiego miejsca , czy klasycznie ? Edytowane 21 Października 2020 przez Kajtelek2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Mała rzeka , piękny zander Gratulacje Adrian, wobler , guma , kogut ?Z dzikiego miejsca , czy klasycznie ?Guma, klasycznie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CatchFish Krupa Opublikowano 22 Października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Też coś dorzucę w tym temacie [emoji16][emoji16][emoji16] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polobmw Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Wow 105 czy bardziej 110? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CatchFish Krupa Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Wow 105 czy bardziej 110?Zaledwie 93 lecz upasiony jak prawdziwy smok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi