Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qmichalq Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Było już kilka wczoraj forumowych 30+, ten dzisiejszy największy. Cieszy bo wszystko na swoje wytopy. 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweljar Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Wczorajsze, na płytko, kajtki dwa trzy cale plus główka 2g. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Mimo okrutnej [emoji6] pogody ,Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Pierwszy 40+ w tym sezonie, sporo było 30+ lecz królował rozmiar 25-28. Mały Westin 5cm na czeburaszce 1,5g 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dzisiejszy na swojaka. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robtin23 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Piękny Adrianie szkoda że z zimowiska przy sluzie a gdzie reszta wolałbym zobaczyć jak trafiaja do wody. Latem przystan a teraz sluza oj nieladnie 4. W przypadku zauważenia niezgodności z niniejszym regulaminem nie robimy dochodzeń na własną rękę - zgłaszamy swoje wątpliwości do moderatora. Jeżeli masz jakieś wątpliwości to użyj przycisku zgłoś. Edytowane 5 Stycznia 2020 przez Piotrek Milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Wolny czas i aura dały możliwość rozpoczęcia wędkarskiego sezonu. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Drugi wypad nad wodę w tym roku A pierwszy za okoniem dał kilka rybek tego i 2 innego gatunku.Jednak od listopada nie zmieniły stołówki.... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Witam , na rzece jakoś bez rezultatów od początku stycznia dlatego dzisiaj wypad z rana nad jezioro przeczesać jakieś głębsze miejsca, i w zasadzie jedno branie z około 5-6 m , jig 8g z imitacją kiełbia, delikatny pstryk i fajny hol z dalekiej i głębokiej wody, okoń niecałe 34 cm .... 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Lodzik mógł by się pojawić g.rubszy właśnie... Póki co dlubiemy 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Patrząc na prognozę pogody , to o bezpiecznym lodzie w tym roku można raczej zapomnieć. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Namierzone nowe miejsce[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Przed deszczem momenty były 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Staruszek 36+ Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Dzisiaj tylko dwa fajne, reszta maluchy 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 6 godzin i dwa stykacze forumowe ciężko wypracowane . W sumie lubię jak trzeba popracować Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Kilka fajnych sztuk dziś wpadło. Test główek trójkątnych od Cyprysa. Zwolnienie na małej rzeczce. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Sezon na Motławie już rozpoczęty. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Pierwszy 40-tak w tym roku - C&R . 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 W niedzielę ciąg dalszy testowania zachowań różnych przynęt na trójkątnych główkach od Cyprysa. Wpadły tylko dwie sztuki w tym jeden sensowny. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikolo_1 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) dzisiaj na starorzeczach Biebrzy gryzły jak szalone, przewaliłem około 100 szt, największy 37 cm, średnio takie 25-28 cm, łowiłem na boczny trok Na portalu jerkbait.pl promujemy nowoczesne wędkarstwo, nie zamieszczamy zdjęć martwych ryb. 1. Przede wszystkim Catch and Release (złów i wypuść) co oznacza, że zdjęcia powinny przedstawiać ryby, które zostały wypuszczone; wstawienie zdjęcia ryby która została zabita może skutkować czasowym zablokowaniem konta - natomiast recydywa skutkuje całkowitym zablokowaniem konta. Edytowane 21 Stycznia 2020 przez Piotrek Milupa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Wczoraj krótki wypad i udało się przechytrzyć okonia w okolicach 40 cm. Lureleader Natural Heart 1,73m 0,8-4g.Shimano Soare 2000PGSS.Gumowy robal. Edytowane 23 Stycznia 2020 przez bartsiedlce 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Dołożę cos od siebie. Sporo mnie pracy to kosztowalo , ale cierpliwość, zła pogoda i ciągle zmieniająca się temp wraz z ciś, atmosferycznym dała w nowym roku te branie na , które czekałem. 51cm bardzo cieżki i nabity bandyta. Dzisiaj testowałem akurat nowy nabytek msx msc 213cm 2-14g od dragona którego świeżo kupiłem tu na forum, Młynek standard 2000 red arc , plecionka daiwa j-braid x4 9lb standard , fluo 022 standard, czeburaszka 7g z 6 cm wormem w kolorze motor. Łowię w jeziorze przelewowo zaporowym. głębokość średnio 4 m. Okonie mają pozamykane pyski , przestały reagować nawet brzdące , rybka długo wypracowywana. Poprawiłem błędy, ale na przyszłość, proszę, zwracaj uwagę na ortografię, interpunkcję i polskie znaki. Ciężko było zrozumieć, co miałeś na myśli. 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Dziś znów dwa, z 6 złowionych. I dwa piękne się wypięły :/ Musze zmienić haki offsetowe, bo te gamaki które mam są za cienkie i sprężynują. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Taki spacerowo-pomostowy okoń się trafił .... 33 cm . Było jeszcze kilka mniejszych .... wszystkie skusiły się na gumę kiler 2" kolor : motor oil + brokat + malowanie. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi