Bartas93 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Z ostatnich wypadów nad Motławę. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Nie bawiłem się w UL. Założyłem mann's 3" i okonie waliły agresywnie:) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Nowy zestawik przetestowany. Okonie słabo aktywne, ciężko wydłubać większą ilość. Największe dwa. Brania atomowe bez pukania. Edytowane 8 Marca 2020 przez zandermafija*SpinnigistaWT 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwibar Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Czwartkowy wypad.36cm i jeszcze dwie "trzydziestki". 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Założenie było takie by złowić jazia , ale brały okonie , więc szybko się dopasowałem 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Szybki dwugodzinny wypad po pracy dał trzy garbuski. Największą gruba samica +/- 35cm. Bardzo waleczna ryba dopóki się nie pokazała myślałem, że będzie 40+. Edytowane 10 Marca 2020 przez zandermafija*SpinnigistaWT 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Coś bieda w wątku to wrzucę jednego fajnego garbusa z wczoraj. Jaskółka na 2,5 g. Spokojnie palec w pyszczku żeby nie wypadł z rąk bo się strasznie wiercił a z tej wysokości na pewno krzywdy by doznał a brzeg stromy. Podparty brzuszek Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Samica to na pewno nie była, bo byłaby grubsza. Bardziej obstawiam, że samczyk. Mleczem nie lałWysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Kazą siedziec w domu ale na chwilke wyskoczylem gigant to nie jest ale mormycha z ochotka sztuczna na koncu i poczulem sie jak bym byl na lodzie ten avid od kolegi Ryska jest niemozliwy ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Poniedziałkowy. Edytowane 25 Marca 2020 przez Bartas93 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Biohazard perch [emoji40] Kajtek 2 cale Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 30-ak złowiony na micro jiga. Docelowo poszedłem nad jezioro pobawić się z białorybem i było sporo zabawy, a okonek ze zdjęcia, był wśród pozostałych ryb wisienką na torcie . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Taki przyłów przy pstragowaniu Zyciowka 40 cm wraca do wody 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Jedna z największych samiczek z dzisiaj. Po trzech tygodniach wędkarskiej abstynencji i takie cieszą. Jeszcze nie wszystkie po tarle. Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez zandermafija*SpinnigistaWT 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Młody mój Kolego z Siedlec. Mam nadzieję, że nie złowiłeś tych pięknych okoni w wodach naszego, siedleckiego okręgu. Przypominam, że obowiązuje u nas okres ochronny dla tego gatunku do dnia 15 kwietnia, zgodnie z p. V.3. tiret 4 "Zasad wędkowania .......".Proszę, zaprzecz temu, że było to na wodach naszego okręgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Smigus dyngus ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Spacer celem zapewnienia niezbędnych potrzeb (nie kulinarnych). 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Okoń z odry 38 cm i były jeszcze mniejsze 4 sztuki i sandaczyk Pięknie uderzył w swojaka ???????? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwibar Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Cześć. Dzisiejszy wypad i super waleczne 34. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Wczoraj po prawie miesięcznej przerwie, postanowiłem zobaczyć co słychać na Motławą. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Mówiłem: Sebastian , zrób woblery na jazia , to nie , robi co chce ... 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Dzisiejszy misiu 41,5 cm z odrzanskiej główki było ich całkiem sporo dzisiaj, ale większość do 25 cm. Tylko dwa przekroczyły 30 cm. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ładny pasiak,ale maseczka musi być założona garbus może być bezobjawowy Gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Ładny pasiak,ale maseczka musi być założona garbus może być bezobjawowy Gratki.Dzięki - co do maseczki to jadąc na ryby muszę mieć, a aby nie zapomnieć (co mi się notorycznie zdarza i muszę wracać do domu) nie zdejmuje jej w trakcie łowienia. No cóż takie czasy mamy... Najważniejsze jest, że można już biegać z wędka, brakowało mi tego strasznie maseczki przeżyje jakoś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakso147 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Witam Podpowie ktoś bardziej doświadczony gdzie teraz szukac okonków? łowie na głębokiej żwirowni, gdzie głębokośc pare kroków od brzegu potrafi być juz dobre 6-10m. Są tam piękne okonie, pokusiłbym sie o stwierdzenie, ze są tam 50-tki. Ale niestety nie wiem jak sie do nich teraz zabrac. W marcu brały przy dnie z opadu, a teraz nie reagują na nic. łowie nadal przy dnie, moze spróbowac w toni? Albo moze jakoś wieczorem w płytszej części gdzie jest plaza i duzo zielska obok? Gumki o milionach kolorów, wormy, wirujące ogonki, ale niestety nic... Może kwestia tego, ze nie tam ich szukam gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi