Alexondre Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Wczoraj sporo brań i dużo maluchów. Postanowiłem dać troche bardziej selektywną gumę i ładny garbus się połakomił. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Maluszek. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Ktoś wie co to za robaczki na głowie okonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Wesz (splewka)? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Oksy w słońcu, nawet kilka na jiga udało się złowić. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Panowie, tak z Waszego doświadczenia, czy gdy jesienią lepiej jest łowić okonie na ciężko ?Aktualnie łowie wędką do 10g i zabawa jest super, ale z tego co czytałem jesienią łatwiej o większą rybę więc i przynęty większe , cięższe ?Czy mam rację ? Ps. łowie tylko z brzegu Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez Mateo90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Panowie, tak z Waszego doświadczenia, czy gdy jesienią lepiej jest łowić okonie na ciężko ?Aktualnie łowie wędką do 10g i zabawa jest super, ale z tego co czytałem jesienią łatwiej o większą rybę więc i przynęty większe , cięższe ?Czy mam rację ? Ps. łowie tylko z brzeguW moich doświadczeniach na odwrót im później tym cieniej i lżej. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Nie zgodzę się z Tobą Piotrze, bo jesienią okonie lubią sobie pojeść i jest taki moment, że łowi się też większymi gramaturami aż do czasu, kiedy woda znacznie się ochłodzi,by znowu powrócić do mniejszych przynęt i gramatur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Największe moje okonie, czyli takie 40+ złowiłem jesienią na 4-5" przynęty na główkach 7-15g. Dodam, że łowię tylko z brzegu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Największe moje okonie, czyli takie 40+ złowiłem jesienią na 4-5" przynęty na główkach 7-15g. Dodam, że łowię tylko z brzegu.Każda woda rządzi się swoimi prawami. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Każda woda rządzi się swoimi prawami. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaZgadza się i każdy z nas może mieć na swojej wodzie inne spostrzeżenia i doświadczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Witam, taki jeziorowy na obrotówkę.... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweljar Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zależy od wody, u mnie trzy i pół gramowa główka to juz ciężkie łowienie. Łowię na żwirowni z brzegu i przez cały sezon nie mam potrzeby stosować więcej. Nawet w styczniu czy lutym drobnica wychodzi do nasłonecznionych płycizn, najlepiej na place porośnięte w lecie grążelami a za nimi okonie i przy okazji szczupaki. Kwestia obczajenia od której do której trwa żarcie. Warunek korzystny to spadek dna w okolicy. Jeżeli nie ma ich na opisanych wyzej stołówkach można owszem szukać głębiej, u mnie w zasięgu rzutu najwięcej jest 7 metrów ale tam też lowię lekko. Nie mam przyłowów okoniowych na zestaw szczupakowy. Pomijając breloczki, rozmiarowo najczesciej trzydziestoparątaki się meldują, od czasu do czasu coś lepiej. Jesienią gryzą mocno, parę razy widziałem jak uciekający drób wpadał na grążele i miał problem z powrotem do wody a jeżeli mu się to udało okoń już czekał. Stosuję gumki dwa trzy cale i lowię podobne ryby jak kolega łowiący grubiej. Jeżeli nie próbowałeś cykad to polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Oksy we mgle, choć później zaświeciło słońce.[emoji3][emoji3] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Oksy we mgle, choć później zaświeciło słońce.[emoji3][emoji3] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka <<edit>>Nie cytujemy zdjęć W jakiej partii wody były brania? I na jakiej głębokości? Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Hej no wychodzą na górki, ja na to mówię skarpy , ale woda około 4 metrów [emoji3], góra kantów gdzie spada na 8 metrów. Ale stoją na górze i biorą z dna. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Miały być okonie, i był jeden paskowany łobuz poza młodzieżą. Całe 42 cm garbatej radochy na kiju. [/url]">http://https://www.fotosik.pl/zdjecie/5da25e3f818a5503'> Kij - przerobiony Barkley na B4F przez Tomka, twin power xtr 1000, plećka - 4 lb, przypon 0,16 mm i na końcu najmniejszy kajtek na trzygramowej głowce. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperboleń Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Szybka decyzja na wypadzik 2 dniowy samemu na wschód polski w poszukiwaniu dużych boleni , zaowocowała pięknym przyłowem z powierzchni 45 +\- 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Oksy w słońcu dziś mniej aktywne. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Wiślany pożeracz własnego gatunku???? 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Sierpniowe okonie pochłonęły mnie do reszty dzisiaj było dużo więcej ale szkoda było czasu na zdjęcia bo krótko biorą. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Czterdzieści wraca do domu 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Po tygodniu przerzucania okoniowego przedszkola w końcu coś większego, okoń 33 cm. Zastoisko za główką, westin shad tezz 5 cm delikatnie podbijany nad dnem. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) 10 godzin pływania na zalewie Słup w deszczu Był jeszcze jeden maluszek.Totalnie skopał mi dupsko ten zbiornik nie pierwszy raz z resztą....Reszta spływających ekip na totalne 0 Edytowane 1 Września 2020 przez scOOtt 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 pod 40 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi