hlehle Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Amator małego ripperka 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Znowu żona dorwala większego [emoji23]Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Okonie 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junker_abra Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 34 Wysłane z mojego moto g(8) plus przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Rzeczny grubasek 44cm ???? 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperboleń Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Pięknie ubarwiony średniaczek 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Bass jig z dużym rakiem ewidentnie posmakowal okoniom [emoji108]Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 witajcie , okoń złowiony w toni na 15 cm pig shada- było to nie lada zaskoczeniem dla mnie, co prawda łowiłem już okonie palczaki wielkości przynęty, ale takie przypadki tłumaczyłem sobie wzmożoną agresją . Ta sztuka była poprostu chyba bardzo głodna, około 42 cm okonia, plus wrażenia synka który zobaczył coś większego niż 15 cm okonia tego dnia (taaka duża ryyba ) pozdrawiam 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasieka Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Dzisiejszy, wieczorny czterdziestak. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) Największy niestety spadł przecierając plecionkę o kamienie. Hol takich rybek na kijku W3 StreetStick do 5 gram to czysta poezja. Ogonki wirujace @Kontemplator robią robotę Edytowane 15 Września 2020 przez scOOtt 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Dziś 33cm i nowy rekord 42 cm. Ponadto jeszcze pajk spięty przy burcie. Powoli ten sezon staje się okoniowy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Największy 37 cm z tego weekendu na moim "działkowym" jeziorze.Zgarnął Westina 7,5 cm perch na górce z 8m spadem, hol z takiej głębokości daje przyjemność na okoniowym kiju 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Jakies okonki potrenowane 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Panowie,na jesień jakie przynęty stosujecie, mam na myśli wielkość.7cm + ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 W zależności od tego czy rzeka czy jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 W zależności od tego czy rzeka czy jezioroJa łowie praktycznie tylko nad jeziorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Na jeziorze stosuję 8-12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Panowie,na jesień jakie przynęty stosujecie, mam na myśli wielkość.7cm + ? Od pewnego czasu już nie schodzę z przynętami gumowymi przy okoniach poniżej 7cm. Zazwyczaj 7-9cm.Z reguły stosuję ten sam typ smukłych przynęt co do łowienia sandaczy ale o rozmiar mniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Niekiedy tak wygląda 12cm w okoniu 25cm. Dlatego pałkę na takie okazje staram się mieć zawsze przy sobie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 (edytowane) 2x 40cm i mnóstwo 30+ prawdziwy dzień o"konia" . Super dzien na jednej z "zagramanicznych" zaporówek. Sent from my SM-G973F using Tapatalk Edytowane 23 Września 2020 przez mr.8legs 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 po kilku godzinach nad wodą bez kontaktu z rybką... dosłownie w ostatnim rzucie skusił się taki garbusek... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Kilka godzin bezowocnego biczowania i przed samym zmrokiem w końcu bum!!!Mój nowy PB w PL[emoji1]. Fota mało artystyczna, bo nikogo do pomocy, a i model nie chciał współpracować[emoji4]. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) Hej, to mój weekendowy grubasek, wziął w pół wody, głębokość około 8-9m, twich płotką od Irasa Większy na pewno 50+ wypiął się tuż przy łodzi Edytowane 28 Września 2020 przez wobler129 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) 37 cm z początku września, zdjęty w trakcie żerowania na powierzchni keitechem 4 cale, Edytowane 28 Września 2020 przez mariusz79 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi