niedzielski Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Bagienno grudniowy. Z Metrowej wody ciekawe doświadczenie na ultra delikatnym zestawie. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Grudniowe okonie są bardzo kapryśne ale warto ich szukać z UL. Tym razem do pstryków ,,zmusiła" je guma Kiler 2" na 1g główce. Finezzka i rarek jak zwykle dały radę 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Czekałem na niego chyba 8 lat. Wcześniejsze PB wynosiło 39cm i tego rozmiaru okoni przez ten okres złowiłem 3szt. Nareszcie udało się pobić własny rekord w prawdzie tylko o 1 cm ale w końcu bariera 40 cm została zdobyta 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Z Mazowsza. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Sawiola 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Kilka pasiaczków z późnej jesieni. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Niedzielny smakosz gumek . 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Ja się dzisiaj pierwszy raz od czterech lat ze spinem na oksy wybrałem i nawet coś tam się udało wymęczyć na 4 calowego kajtka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolpi Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Taki jeziorowy trzydziestaczek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Rok temu zamówiłem gumeczki na okoniowanie od Marcina @Cyprysa. Tak to się układało że jakoś wybierałem ciężkie łowy. Na ten wypad zabrałem również odkurzonego z szafy "paproszkowca". Słynna "jagoda" dała pięknego garbusa. Cieszy bo jest z warszawskiej wody.. A wiadomo jak jest. C&R 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Mikroskopijne mazowieckie starorzecze i taki okonek ???? 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolpi Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweljar Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Wesołych Świąt:-) 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Jeszcze tylko środa i kończę zeson sandaczowo-okoniowo-Łódkowy.Czas powoli zmienić wędki i poganiać za kropkami. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweljar Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zimowe dłubanie, raz lepiej, raz gorzej 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi