scOOtt Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Dostałem taki plan bojowy od żony - zakupić irygator ze szczoteczką soniczną z wymiennymi końcówkami dla niej i dla mnie.Niedługo żona będzie miała wykonywany zabieg oraz zakładany aparat dentystyczny - toteż takie urządzenie pomoże zadbać o higienę jamy ustnej w większym stopniu niż przy użyciu tradycyjnej szczoteczki.I teraz pytanie do Was - czy ktoś używa takiego wynalazku i jest w stanie powiedzieć na co zwrócić uwagę, może ktoś coś poleci/doradzi.Przyznam, że ceny trochę zwaliły mnie z nóg - no ale jak coś jest warte takiej ceny to rozważę każdą propozycję.Dzięki z góry.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tete Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Cześć, mam i polecam waterpik water flosser 660. Nie kupuj niczego z małym zbiornikiem (w domyśle wersji podróżnych), wody wchodzi bardzo mało i trzeba z 2 razy dolewać na jedno płukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Polecam irygator Waterpik 660 i szczoteczkę soniczną Philips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Od wielu lat używam szczoteczek elektrycznych i irygatorów Oral-B. Dostałem też do testow szczoteczkę soniczną. Mam kilka uwag ogólniejszej natury li tylko wynikających z moich osobistych doświadczeń.- starsze modele irygatorow Oral-B było to "zabojstwo" dla miazgi zęba a to ze wzglęu na zbyt silny, pulsujący strumień wody. - nowsze modele mają zdecydowanie ograniczoną siłę strumienia a mimo to nie zalecam używać ich codziennie lepiej raz w tygodniu lub jeszcze rzadziej - nić dentystyczna wystarczy do czyszczenia przestrzni miedzyzębowych- szczoteczkę soniczną (zaznaczam dobrej marki) używałem raz i więcej nie zamierzam - czułem nieprzyjemne mrowienie i obawiam się, może niesłusznie, że też może mieć niekorzystny wpływ na miazgę- z elektrycznych szczoteczek Oral -B jestem bardzo zdowolony - polecam zaopatrzyć sie w kilka końcowek różnym przeznaczeniu- najważniejsze jest przy użyciu elektrycznych szczoteczek jest "wyłączyć się", nie spieszyć się, i nie dociskać - szczoteczka ma tylko dotykać powierzchni zęba ! Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Poczytaj tutaj https://bezprzeplacania.pl/recenzja-oclean-x-szczoteczki-sonicznej-z-aliexpress/ i ogólnie inne recenzje z tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi