rally Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witajcie, Maleńka cegiełka i ode mnie, dobrze wiem jak działa służba zdrowia i nfz w naszym kraju .Twórca ze mnie żaden, kręcę raczej na własne potrzeby czasem nadwyżka wyląduje na giełdzie. Wystawiam zatem zestawik obrotówek do licytacji - cel znany, dane w linku:http://jerkbait.pl/topic/131296-pilne-pomoc-dla-janusza-woblery-z-bielska/ Obrotówki to 4 szt #2, kotwice phoenix i owner, oraz 3 szt takiego rozmiaru powiedzmy #1,5 na bezzadziorowych hakach Vanfook'a. Oczywiście obrotóweczki nowe, świeżo skręcone. Ten rozmiar został z powodzeniem przetestowany na pstrągach i kleniach na Sanie, Wisłoce czy innych podkarpackich rzeczkach. W zestawie jeszcze twitch pstrągowy z pod mojego nożyka, foto dorzucę wieczorkiem. Zdjęcia zrobione telefonem więc wybaczcie jakość. Wysyłkę kurierem oczywiście pokrywam ja. Zacznijmy może od 50 zł, licytacja do niedzieli do 20:00, po potwierdzeniu przelewu przez @ PiotrkaMilupa wysyłam zestawik dla osoby która wygra.Myślę że kwota nie jest wygórowana, tym bardziej patrząc na jaki cel idą pieniądze. Proszę również o przeniesienie tematu to odpowiedniego działu giełdy. Zapraszam i pozdrawiamWojtek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 50 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 60 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 75 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 79 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 I dwa woblereki do zestawu obrotówek (mam nadzieję że podniosą jeszcze troszkę wartość ) - drewno lipy, stelaż przez całość, ostre kotwice, w sam raz na małe pstrągowe rzeczki . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 90 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
georgerx Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 100zl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 123 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 135 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 150 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 160 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Gratulacje dla zwycięzcy i serdeczne dzięki dla wszystkich za udział - bez Was nie było by takiej cyfry Poproszę dane do wysyłki wraz z numerem telefonu na priv, wysyłka oczywiście po potwierdzeniu przelewu od Moda. pozdrawiam i miłego wieczorkuW. Edytowane 5 Stycznia 2020 przez rally 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Pieniądze na koncie, dziękuję 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi