kostom63 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Cześć, coraz więcej firm wprowadza podgrzewane elektrycznie różne elementy odzieży. Znalazłem Makitę, De Walt, Pinwood, ale również spora oferta jest z Ali. Czy koledzy korzystają z tego rozwiązania? Jak wyrażenia ? Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Podbijam temat,szczegolnie zainteresowany jestem rekawiczkami i wkladkami do butow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Kolega ostatnio kupił jedną kamizelkę z ali ale jeszcze w niej nie chodził ale na testach w pokoju było czuć ciepło jak ją ustawił na maksymalne grzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ostatnio odwiedził mnie znajomy z Kanady i akurat wspomniał, że używa wkładek do rękawiczek. Mówił, że trochę za gorąco jak dla niego a wiadomo, że tam jest zimniej niż u nas. Może w związku z tym mają bardziej wydajne urządzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Kolega ostatnio kupił jedną kamizelkę z ali ale jeszcze w niej nie chodził ale na testach w pokoju było czuć ciepło jak ją ustawił na maksymalne grzanieNa rybach odczujesz różnicę już na minimalnym grzaniu . Ogólnie mnie również kręci ten temat, zwłaszcza że bardzo szybko marzną mi dłonie i stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Jakoś nikt nic nie pisze. A może koledzy wiedzą jak wyglądają elementy grzewcze w tych firmowych ubraniach? Bo te z Ali to mają elektrody wielkości powiedzmy damskiej dłoni. Natomiast z reklamy graficznej markowych ciuchów możnaby wnioskować, że elementem grzewczym jest grzałka w formie drutu wpleciona między włókna ubrania. A może ktoś wie gdzie w sklepie można obejrzeć takie ciuchy ? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Mam amerykańskie skarpety z drutem wszytym między śródstopie a palce. Średnio to wygodne. Stary zakup, zasilany R20. Teraz są wkładki ładowane przez USB, sterowane aplikacją i jeżeli miałbym kupować- to właśnie coś takiego. No ale z przyczyn obiektywnych raczej na lodzie się nie przydadzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi