michal7709 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Wczorajszy szybki wypad i taki oto Jasio na gumisia ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Sezon jaziowy w pełni ???? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nie będzie żadnego wątku dyskusyjnego o wirusie i prawie, czy podobnych tematach.Komentarze zostają usunięte, proszę nie kontynuować.Na temat zdjęć ryb łowionych w tym okresie decyzja wkrótce zapadnie, zostanie podjęta przez grono redakcyjne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 W tym roku tylko jeden godny jaź na rozkładzie.Jeszcze nie udało mu się zrobić sensownego zdjęcia,bo uciekł skubaniec po pierwszym i w sumie tutaj wyszedł dość skromnie.Złowiony z powierzchni-branie widowiskowe.Teraz trzeba się wstrzymać,ale po kwarantannie mam nadzieję na poprawienie bilansu.Martwi tylko tragicznie niski stan wody-nie pamiętam takiego w kwietniu 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Od monotonii siedzenia w domu już powoli dostałem (...) Wyjazd w krzaki i zarośla stał się czymś co trochę nabrało koloru, różnorodność kwitnących roślin i mieszających się barw ustepujących szarości na korzyść zieleni znalazło ukojenie w nieco zmąconym umyśle przeplatającym się z chimerycznością i ogólnym uczuciem bylejakości. Na spotkanie mógłbym liczyć tylko z mieszkańcami tamtejszej przyrody jakimi mogły być przeróżne stworzenia żyjące blisko urokliwej rzeki do której wszystkie drogi prowadzą. I tam właśnie postanowiłem przechytrzyć bardzo cwaną rybę jaką jest Jaź podając mu przynętę na cieńkiej żyłce 0,14 co w końcu nastąpiło, hol dostarczył trochę pozytywnych emocji jak również i sam przeciwnik który ucieszył mnie swoją okazałością.. 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Jazio na wylęg czarny z złotym brokatem 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Wiślany na imitacje kiełża 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Pierwszy spinningowy jaź, oczywiście złowiony na przynętę ze stajni Fishchaser. Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Piotrek_D 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Parabellum do 14g, kołowrotek Catana 1000. Bardzo dobrze miota drobnicą, nie zgubiła mi jeszcze żadnej ryby, szybko męczy nawet spore sztuki. Łowię nią wprawdzie od początku sezonu, ale wyjęła sazana i leszcza na Wiśle, oba przyłowy po ok 60cm. Nie zdecydowałem się jak autor przynęt na wersję lżejszą, właśnie z powodu dużych wiślanych przyłowów. Paweł łowi siedmiogramówką, ale wg mnie ta też pięknie obsługuje główki 0,7g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Wiślany opaskowy na swojego płytkiego bąbelka:) 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Jozinn 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Nie Jozin tylko Jaź... 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Greg z dużej rzeki ten janek czy dopływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Greg z dużej rzeki ten janek czy dopływ?Dopływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Jeszcze taki sportowiec strzelił.. Ale żeby nie było mi za słodko to musiałem na koniec wpaść do rzeki. I tyle z Jaziowania na ten moment.. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mata-on Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja też otwarłem sezon Nowy kijek rozdziewiczony! Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez mata-on 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Sezon w końcu rozpoczęty. Wybredne te jazie...trzeba sie było trochę nakombinować i dopasować z odpowiednią przynętą jak i kolorem Trzy rybki z kilku złowionych. 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Pierwszy w tym roku. Karakan w porównaniu do kolegów jaziorów. Może od poniedziałku coś większego uda się złowić Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Wiślany amator kiełża 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Lecimy dalej ... 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Lecimy dalej ... To na te małe 1.5cm kurdupelki co miałeś na Rybomanii? Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 wszystko na to. u mnie im mniejszy przyneta tym wiekszy jaź - wszyscy znajomi teraz na to tłuką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Moj mlody i jego pierszy w zyciu Jaź czyli Jaś zlowil Jazia ????. Rybka dala mu duzo frajdy nauka nie idzie w las.Na Pilicy budza sie klenie wczoraj dwie ryby 40+ i 50+ trzeci spadl chyba wiekszy ale nie bylo czym zrobic fotki ???? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Jazik 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Dzisiejszy na wobler Tomka Janeczka. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi