HM_62_Pike Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Był jako dodatek do jakiejś gazety wędkarskiej, ale nie WMH. Dostałem go w prezencie lecz jest tak zniszczony, że nie da się oglądać. Szukam na chomikach i gdzie się da, ale nie mogę znaleźć, prócz zajawek. Ma ktoś jakiś namiar na ten film lub może mi pożyczyć, bądź odstąpić? Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 http://www.wedkarstwotv.pl/forum/16-ryby-drapiene/3136-salmo -tajna-bron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dzięki, ale to jest zajawka filmu, nie film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dzięki, ale to jest zajawka filmu, nie film jakbys pokazal fote plytki (naklejke) to bym moze skojarzyl czy wala sie gdzies u mnie czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dzięki @Mifek, już dawno mam ten film, jeden z kolegów podał mi link na pv: http://chomikuj.pl/tadelugi/Filmy/Dokumentalne/W*c4*99dkarst wo+moje+hobby+DVDRip/Tajna+bro*c5*84+-+W*c4*99dkarskie+Eldor adoPozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Odświeżę temat. Ma ktoś ten film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Mam chyba. Piotrek Piskorski i jakiś nieudacznik w Szwecji co łowią na łodzi przytarganej z PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Też chyba posiadam, jakby co to priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi