zybi Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Jak już tu jestem to się pochwalę swoim przyłowem Całe 9 kg + 10m linyhttps://photos.app.goo.gl/pm8MCC5RMJiXp6Uc9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Jak już tu jestem to się pochwalę swoim przyłowem Całe 9 kg + 10m linyhttps://photos.app.goo.gl/pm8MCC5RMJiXp6Uc9Piękny , przez niektórych powiedziałbym nawet pożądany przyłów. Sam z chęcią bym się z takim zmierzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Piękny , przez niektórych powiedziałbym nawet pożądany przyłów. Sam z chęcią bym się z takim zmierzył. Powiem Ci, że byyyło co ciągnąć, ale było warto troszkę się pomęczyć Po wypraniu linka jak nowa, tylko szkoda , że nie jest w jednym kawałku(jest łączona) ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Wyglada znajomo. Kiedys kumpel jak plywal sam utopil bardzo podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Wyglada znajomo. Kiedys kumpel jak plywal sam utopil bardzo podobna Gdzie utopił? Na Mazurach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Wyglada znajomo. Kiedys kumpel jak plywal sam utopil bardzo podobna Ciekawe akcesoria kumpel zabiera na ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 He,he taki sam ciężarek z taką samą linką zostawiłem w odmętach wody na Dadaju.To było na zawodach Garmina, nawet pamiętam rejon, w którym poszła pod wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 He,he taki sam ciężarek z taką samą linką zostawiłem w odmętach wody na Dadaju.To było na zawodach Garmina, nawet pamiętam rejon, w którym poszła pod wodę Noo raczej do jeziora z nurtem się nie doturlała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Coś Ty za sprzęt miał, że to wytargałeś? Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Coś Ty za sprzęt miał, że to wytargałeś? Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Na szczęście zaczepiłem za linkę dość daleko od kotwicy. Jak już miałem linę w ręku to poszło łatwo. To było na wodzie 2 -2,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Gdzie utopił? Na Mazurach?Nie. Okolice Wabrzezna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) No to mi przy pstrągowaniu taka pani się trafiła. Niespotykana od lat wielu na mojej rzece. Oczywiście na jiga.Piotrze.Przypominam nasz regulamin. Świnka jest w okresie ochronnym, trze się. Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez bartsiedlce 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 No to mi przy pstrągowaniu taka pani się trafiła. Niespotykana od lat wielu na mojej rzece. Oczywiście na jiga. Nie pani a pan. Wysypka tarłowa nie pozostawia złudzeń... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Wiem że pan, ale świnka więc pani[emoji3][emoji3] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Pan Świnka . Coś jak Pan myszka. Miki Mause. Czuwaj ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Odwieczna dyskusja, czy suka to pies 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Taki przyłowik z dziś 72 cm i 6 kg , takie to ja cały czas mogę mieć przyłowy . 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Niezła "sfinia" brawo Ty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Bardzo mi miło , dziękuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 O żesz Ty, piękna łopata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Kurła ale byk...jako że nie pamiętam kiedy ważyłem rybę, to waga tego jegomościa robi na mnie wrażenie...Ja pewnie ocenił bym na 3kg heh . Piękny leszcz jednym słowem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 3kg to raczej leszcze w granicach 50-60cm.Tak uśredniono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 3kg to 60+. Przez 10 lat dokładnie wazylem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Być może. Na Otmuchowie łowiłem 3kg w granicach 55-65cm. Ale pewnie to zależy wszystko od warunków w których bytują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Na krk Wisła 70cm 5.5kg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi