Wilku82 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Wilku jaki koszt licencji w Twoim kantonie?Jak jeszcze kupowałem na cały kanton to płaciłem 230. Teraz chyba doszła jakaś dodatkowa opłata. Na tą wodę kosztuje 60 i mam jeszcze na murtensee za 130. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Taki ładny prosiaczek połakomił się na ES 2" na 1,5g główce, a miał być ładnym garbusem ???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zmiana miejsca, ta sama przynęta, chyba polubiły... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 U mnie też miał być ładny garbus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Leszcz na 12cm płoć od Matusiaka i parasol na jerka Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esmar Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Miały być drapieżniki Karpik - 74 cm dł., 30 szer., wg mnie ważył w przedziale 12 - 15 kg. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 ... mój ci On jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Raczej 8kg ????Dobrze odżywiony i w miarę okrągły 80cm waży 10kg 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esmar Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) Może masz rację, waga ryby bez wagi to rzecz subiektywna :-)https://wedkuje.pl/wedkarski-rekord/karp/239061 Edytowane 7 Maja 2020 przez esmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Panowie a co za to roznica jaka waga. Ryba ladna, godny przeciwnik na pewno, wedkarz zadowolony. To najwazniejsze. Powiesz cos na tamat przynety sprzetu i okolicznosci?Musial pieknie chodzic. Gratuluje i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Mnie się taki oto cudak na nimfę przytrafił 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Piękny jazgarek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Prawie jak Tomy'ego... Edytowane 8 Maja 2020 przez deridun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Pewnie ktoś gumę tomy'ego zgubił ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) . Edytowane 8 Maja 2020 przez wilczybilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Prawie jak Tomy'ego...Raczej Tommy próbuje odwzorować oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Dzisiejszy lesio na Sweepera... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esmar Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Panowie a co za to roznica jaka waga. Ryba ladna, godny przeciwnik na pewno, wedkarz zadowolony. To najwazniejsze. Powiesz cos na tamat przynety sprzetu i okolicznosci?Musial pieknie chodzic. Gratuluje i pozdrawiamSprzętowo- Fenwick Elitetech 17lb + Shimano metanium, plecionka p-line TCB 8 /0.10 i strike shad 9cm na główce 7grRyba zacięta na płytkiej wodzie z rdestnicą, byłem pewien że to okaz szczupaka ale ciągnął jak lokomotywa bez szarpnięć, po 10min było wiadomo dlaczego [emoji1] Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Dzisiejszy lesio na Sweepera... Cuda na kiju panie . Do czego to doszło, żeby szczupak musiał uważać, aby nie zostać pożartym przez leszcza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 To może leszcz z koroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Nie wiem czy pasuje do tego wątku, bo nie przyłowione ale znalezione nad rzeką. W każdym razie ktoś to z wody wytargał. Różnych rzeczy bym się spodziewał ale to mnie zaskoczyło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Cuda na kiju panie . Do czego to doszło, żeby szczupak musiał uważać, aby nie zostać pożartym przez leszcza Cuda były wczoraj wieczorem jak spłynąłem łodzią do brzegu. Na masce samochodu leżał portfel z zawartością dokumentów i pieniędzy ale nie mój... Grupa osób przyjechała nad jezioro i zaparkowali obok mojego auta i jedna osoba położyła portfel na masce i zapomniała o nim. Szukałem właściciela do 23 i dzisiaj rano udało się zwrócić zgubę właścicielowi. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Każdej wiosny gajosikowy KillerEgg przynosi miłe niespodzianki . Tym razem sobotnie ślicznotki . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Nie wiem czy pasuje do tego wątku, bo nie przyłowione ale znalezione nad rzeką. W każdym razie ktoś to z wody wytargał. Różnych rzeczy bym się spodziewał ale to mnie zaskoczyło.Statecznik poziomy z ogona samolotu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Miał być przedwieczorny kleń z płytkiego żwirowego przelewu, tymczasem postawiony w nurcie mikro wobler 1.5 cm od W.Czekała, postanowiła zjeść wąsata panna. Edytowane 12 Maja 2020 przez bartsiedlce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi