Kokosz Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie wiem, czy tutaj pasuje, czy w wątku tematycznym dla tej ryby? Niby stykowiec, jeśli chodzi o minimalny wymiar tam. [/url]">http:// Zestaw okoniowy: berkley ale już w wersji B4F przezbrojony przez TomkaS, twin power xtr 1000, plećka - 4 lb, przypon 0,16 mm.Chapnął najmniejszego shadteeza slima na 4 g czeburaszce, podczas okoniowania. Jakby nie było 66 cm odpasionego, mniej kolorowego pręgusa, udało się wyholować. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Kokosz 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Fajny bandyta - dawaj go do wątku tematycznego i napisz coś więcej o okolicznościach połowu i holu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Tak żerowały (żarły jak świnie)Na 2 blaszkę od SG.Prawie 44 cm 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Mialobyc szczupak z napływu.A tu skorupiak ...Na bezrybiu i rak rybą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Taki przyłów [emoji85] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Wczorajszy Warciany "Dydek" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Wczorajszy Warciany "Dydek"Musiał agresywnie zaatakować skoro na dwie kotwice się zapiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Mialobyc szczupak z napływu.A tu skorupiak ...Na bezrybiu i rak rybą.Nie skorupiak tylko mięczak.Rak byłby istotnie skorupiakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasieka Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Dzisiejszy, wyjęty podczas "kleniowania" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Dzisiejszy, wyjęty podczas "kleniowania"Na wstępie zaznaczę, (żebyś mnie źle kolego nie zrozumiał), iż fajnie by było, jakbyś napisał (pokazał) na jaką przynętę wziął, bo słyszałem, że co niektórzy kleniują z kukurydzą na haczyku, a przecież nie o to w tym chodzi...Oczywiście gratuluję przyłowu Edytowane 8 Września 2020 przez wilczybilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Taka paskuda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasieka Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Na wstępie zaznaczę, (żebyś mnie źle kolego nie zrozumiał), iż fajnie by było, jakbyś napisał (pokazał) na jaką przynętę wziął, bo słyszałem, że co niektórzy kleniują z kukurydzą na haczyku, a przecież nie o to w tym chodzi...Oczywiście gratuluję przyłowu Uderzył na bulleta 20mm od A. Lipińskiego. W pierwszym momencie myślałem, że to uwad, potem, że olbrzymi kleń.... Po dwudziestu minutach przekonałem się co mam w rzeczywistości na kiju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Na wstępie zaznaczę, (żebyś mnie źle kolego nie zrozumiał), iż fajnie by było, jakbyś napisał (pokazał) na jaką przynętę wziął, bo słyszałem, że co niektórzy kleniują z kukurydzą na haczyku, a przecież nie o to w tym chodzi...Oczywiście gratuluję przyłowu Mam na koncie dwa małe amury - przy tym to niemowlaki. Oba na spina. Jeden na groszka kleniowego, drugi huknął w listek 10 g od Pawła (Primanki). Oba zapięte paszczowo. Oba z rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Mam na koncie dwa małe amury - przy tym to niemowlaki. Oba na spina. Jeden na groszka kleniowego, drugi huknął w listek 10 g od Pawła (Primanki). Oba zapięte paszczowo. Oba z rzeki.Wiem, że zdarzają się przyłowy, bo i ja mam na koncie karpia złowionego na głowacza szczupakowego z hakiem wewnątrz pyska, więc nie ma mowy o przypadkowym podhaczeniu . Chodziło mi tu tylko i wyłącznie o opisaniu zdarzenia i przynęty na którą padło branie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) Na Ebro przed tarłem miałem kiedyś 2 karpie z płytkich zatok na gumy. O ile pamiętam średniaki 80-83cm. Czasem biorą.Amur jest mniej prawdopodobny, ale się zdarza. Tołpyga to już czysty fart. Zdecydowana większość "przyłowów" to kapotniki. Edytowane 11 Września 2020 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 A u mnie siadł ostatnio na kopyto 7cm ładny pan/pani leszcz, gdybym łowił na spławiczek byłbym heppy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweljar Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Przyłów przy okoniowaniu, 12 kg bez paru deka. Sprzętowo Blue Bird 1,5-8g, shimano nasci 2500, pletka Daiwa prorex 0,04 i wolfram 2,5g. Zacięty za gębę na kajtka 2 cale na dwugramowe główce. Nie patrzyłem na zegarek ale co najmniej pół godziny zabawy, nie wierzyłem, że uda się go wyjąc, co chwilę parkował w rzadkich grążelach, na szczęście już lekko gnijących i słabych. Kolega łowiacy kilkaset metrów dalej na telefoniczne SOS zorganizował w trybie ekspres podbierak od znajomego karpiarza, asystował dzielnie i pomagał rwać grążele. Pomierzony zważony i wypuszczony. Towarzyszące przy tym bractwo karpiowe uradowane, gratulacje itp . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Dzisiejszy przyłów. Oczywiście C&R???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybakaw Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Ja bym zberetował!! Nie ma mowy!!! Pytanie czy połów wymiarowy i jaki jest limit??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Okonie szaleją na płyciźnie, z bagażnika wyciągam spining,na kołowrotku egi metal 04,fluorocarbon 0,2.3 gr czeburaszka i 3 calowy robal keitech. Rzut, branie, spadł. Drugie branie w tym rzucie, siedzi, ale jakoś dziwnie idzie. Z plycizny, w lekki nurcik. Kij do 7g wygięty w pałąk, hamulec gra. Po dobrej chwili nogi mam jak z waty...55 cm i ok 4 kg. Pierwszy raz w życiu wypaliłem fajka na 3 machy 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Ciesz się że zlowileś w dzień, w nocy w moim przypadku zawał gwarantowany [emoji23] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Dobrze że to nie było wieczorem, zawał murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam NDG Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Rano czy wieczorem - gacie i tak do prania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Musiał komuś podpaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Urok naszych wód, lata temu na warcie zaciąłem...manekina sklepowego,a pierwsze co wyjechało nad wodę to ręka od dłoni do łokcia....Nikomu nie polecam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi