trolinka666 Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) W świetle dziennym też nie wyglądało to najlepiej, ty bardziej, że już miałem podobny przypadek. Jako małolat, gdzieś w połowie lat 90 tych wybraliśmy się z kumplem na weekend nad Bug. Drugiego dnia na gruntówce zaczepiła się jakaś Kłoda, którą ściągn~ło w krzaki. Okazało się, że był to topielec. Wszystko rzuciliśmy i sprintem pobiegliśmy do najbliższej wsi, do sołtysa. Policja przyjechała, ale już go nie było. Dwa tygodnie później znaleźli go w okolicach Małkini. Od tamtej pory staram omijać się to miejsce, jakoś nieswojo się t czuję. Edytowane 23 Października 2020 przez trolinka666 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Dzisiejszy amator Cyprysowej gumki, takiego przyłowu na spinning jeszcze nie miałem. Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 O myślałem że wyginęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Ja ostatnio na Narwi na ul trafiałem fajne jazgarze , piękna rybka szkoda że tak nieludzko przez niektórych traktowana . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) Też złowiłem kolczastego. Miał być okoń. [/url]">http:// Zestaw spin na banku PacBay do 11 g by B4F, twinpower 1000 XTR, plećka 0,00nic (nie wiem jaka, była na szpuli z młynkiem, który kupiłem), fluorocarbon 0,17, główka 5 g na mustadzie (od Cyprysa), a na nim dwucalowy keitech. Odpasione 69 cm zębatego zbója. Edytowane 9 Listopada 2020 przez Kokosz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Taki temat przy sandaczach, z jednego miejsca dwa sandacze jeden po drugim i piękny strzał, myślałem że będzie nowe PB ,a tu .... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Tak mi się przypomniało, z tego roku. Mały konkurs.Kto zgadnie co to za rybka?Zdjęcie celowo tak zrobiłem, żeby było widać, że poprawnie za pysk zaczepienia.https://drive.google.com/file/d/1YdeXiMrSJ8a_8E88FeJpJq7FKQZSeLlC/view?usp=drivesdk Jak by jakiś mod mógł mi wkleić foto normalnie byłbym wdzięczny, bo z fona nie umiem... Edytowane 20 Listopada 2020 przez bezi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Musisz udostępnić zdjęcie, w tej chwili trzeba podać kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 https://drive.google.com/file/d/1YdeXiMrSJ8a_8E88FeJpJq7FKQZSeLlC/view?usp=drivesdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Powinno się wyświetlać bo udostępniłem dla wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Certa w szacie gotowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 No i po konkursie Wygrałeś talon Wiele osób ktorym pokazywałem nie miało pojęcia co to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Miałem kilka w tym roku. Piękne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Oksik przy szczupakowaniu na Druznie. Pożarł blachę nr6. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Dzisiaj podczas szczupakowania trafił mi się dość nieoczekiwany przyłów (18 kg): Edytowane 28 Listopada 2020 przez zeralda 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Jaka rzeka, takie piranie 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Kolego nie żebym się czepiał, ale raczej wagę masz do wymiany ????. Edytowane 28 Listopada 2020 przez Kozi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Ok 80cm w nie będzie miał 18kg, bez jaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Ok, karpie nie są moim targetem, więc nie mam rozeznania. Sprawdzę ją w domu na odważnikach od hantli. Dzięki za zwrócenie uwagi. P.S. Dokładny wymiar to 85 cm tylko mu się płetwa zawinęła. Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Listopada 2020 przez zeralda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Power- Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Wiślane, kiedyś złowiłem 85cm-10.2kg 88cm-10.5kg, tak że faktycznie coś dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Jaka rzeka, takie piranie "Na pęczak czy na białego robaka?" Moja "pirania" też rzeczna, i to jednocześnie najciekawszy przyłów tego sezonu, miał 55cm. Na kiju do 7gr i lince #0.4 dał ok 5min holu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 "Na pęczak czy na białego robaka?" Moja "pirania" też rzeczna, i to jednocześnie najciekawszy przyłów tego sezonu, miał 55cm. Na kiju do 7gr i lince #0.4 dał ok 5min holu. kuku Ale faktycznie potrafia sobie ladnie pochodzic na kiju hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 kuku U mnie takie biorą na "czerwonego robaka", tyle, że sztucznego Chociaż ten akurat wziął na jakby bardziej fioletowego, ale nie byłem jakoś specjalnie zdziwiony, że się skusił na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Kolego Del Toro, jaka waga tego pięknego byka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Kolego Del Toro, jaka waga tego pięknego byka ? Nie wazylem, jesli po dlugosci da sie mniej wiecej okreslic wage to mial 62cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi