Skocz do zawartości

Przyłowy 2020

AdrianNaklo

Rekomendowane odpowiedzi

W świetle dziennym też nie wyglądało to najlepiej, ty bardziej, że już miałem podobny przypadek. Jako małolat, gdzieś w połowie lat 90 tych wybraliśmy się z kumplem na weekend nad Bug. Drugiego dnia na gruntówce zaczepiła się jakaś Kłoda, którą ściągn~ło w krzaki. Okazało się, że był to topielec. Wszystko rzuciliśmy i sprintem pobiegliśmy do najbliższej wsi, do sołtysa. Policja przyjechała, ale już go nie było. Dwa tygodnie później znaleźli go w okolicach Małkini. Od tamtej pory staram omijać się to miejsce, jakoś nieswojo się t czuję.

Edytowane przez trolinka666
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Też złowiłem kolczastego. Miał być okoń.

[/url]">http://0e208a0ceabbe716med.jpg

Zestaw spin na banku PacBay do 11 g by B4F, twinpower 1000 XTR, plećka 0,00nic (nie wiem jaka, była na szpuli z młynkiem, który kupiłem), fluorocarbon 0,17, główka 5 g na mustadzie (od Cyprysa), a na nim dwucalowy keitech. Odpasione 69 cm zębatego zbója.

Edytowane przez Kokosz
  • Like 8

• 2 tygodnie później...

Tak mi się przypomniało, z tego roku.

Mały konkurs.

Kto zgadnie co to za rybka?

Zdjęcie celowo tak zrobiłem, żeby było widać, że poprawnie za pysk zaczepienia.

https://drive.google.com/file/d/1YdeXiMrSJ8a_8E88FeJpJq7FKQZSeLlC/view?usp=drivesdk

Jak by jakiś mod mógł mi wkleić foto normalnie byłbym wdzięczny, bo z fona nie umiem...

Edytowane przez bezi

Ok, karpie nie są moim targetem, więc nie mam rozeznania. Sprawdzę ją w domu na odważnikach od hantli. Dzięki za zwrócenie uwagi.

P.S. Dokładny wymiar to 85 cm tylko mu się płetwa zawinęła.

Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez zeralda