Piotr Gołąb Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Piotrek , ty puszczaj szybko totka-lotka . Znaki ewidentnie mówią , że musisz dać sobie szansę . Niebywały przyłów , zwłaszcza przy pstrągowaniu . Gratulacje !No ba, dzisiaj puszczam "Dużego" w ciemno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Takie coś, nawet nie wiem co o to jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Neogobius melanostomus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Takie coś, nawet nie wiem co o to jest. Z pewnością babka, wiele wskazuje, że bycza. Gdzie złowiona? Kolega hi tower był szybszy ☺ Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez rybarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Rzeka Dziwna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Taki niespodziewany przyłów przy kleniowaniu na babkę od DAMIRA 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Chyba było na lekko to i pochodziła? Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Chyba było na lekko to i pochodziła? dokładnie tak,dała trochę popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Wczorajsze dwa przyłowy przy kleniach i brzanach.Brania na 5cm woblerki z napływów płytkich odrzańskich główek. Wędka do 17g i plecionka 0,10 z fluo 0,28.Wszystko wytrzymało do końca jak należy(nawet ja).Pozdrawiam Paweł 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) No to gratulacje !Z brzegu byłoby trochę gorzej - a na jakim odcinku Odry takie przyłowy się trafiają ?Pozdrawiam .P.S.Jakim węzłem łączysz plecionkę z fluo ? Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez rush111 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Jakim węzłem łączysz plecionkę z fluo ?Też jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 yukatan knot polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 yukatan knot polecam.Wypróbuję. Sprawdzałeś może, czy jest bardziej wytrzymały od Albright knot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Witam wczorajszy przyłow przy sandaczach233 cm ok 80 kg może 100 :-)Zlowiony na sandaczowke mikado sicario do 35 gramPPlecionka 30 lbDragon fatty główka 20 gramHol ponad 1.h Nie sądziłem że zestaw i ja damy radę:-) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Słuchajcie , przecież te przepiękne ryby powinny znaleźć się w wątku sumowym najnormalniej w świecie . Gratulacje !!! Edyta : Arka wielkolud już tam jest, zostały wąsacze Pawła . Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez malinabar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Też jestem ciekaw Koledzy tylko i wyłącznie krętlikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zawsze w sezonie mam taki dzień... Dzień KRĄPIA, ja nie wiem czy one się umawiają? Mogę przez 20 wyjazdów nie złowić żadnego po czym jak dziś łowie na KillerEgg 20 1.8g 7sztuk takich wariatów. Trochę drażniły bo spaliłem 2 fajne miejsca z jaziami i fajnymi kluskami. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Może niezbyt duży powód do dumy, ale przy żyłce 0,22 dobre 15 minut przeciągania liny. Łowiący w pobliżu karpiarz przyszedłz podbierakiem, inaczej ciężko by było. Ryba dobre 20+, zażarła bliżej ogona . Jak się nie da jeździć w tropiki, to przynajmniej w krajowych tropikach trafiła się namiastka holu siłowego 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Każdy kraj ma takie GT na jakie zasługuje...... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Miałem taką potworę w zeszłym roku . Paskudne toto ... Mierzyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Piękna fotka tego KRĄPIAKA . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 ''Zażarła bliżej ogona '' - chcesz nam powiedzieć, że podhaczona? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 ''Zażarła bliżej ogona '' - chcesz nam powiedzieć, że podhaczona? Marcin,było to już kilkukrotnie wałkowane na forum, ale jak widać nadal niektórzy nie potrafią odróżnić ryby najechanej/ podhaczonej od nietypowego przyłowu. Pozdrawiam Tomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Sieniawa zawsze jest pełna niespodzianek.Dzisiaj tylko jedno branie, obstawiałem na wielkiego bolenia, ale..... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Powinien do swiat wytrzymac w zamrazarce ja bym nie wypuscil 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi