Sylwek1981 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam! Mam pytanie do bardziej zorientowanych w temacie ni?ź ja. Czy Gracki to woblery Gracjana Linarta z Sandomierza, czy te?ź Artura Gracjana bodaj?źe z Wrocławia? Proszę tak?źe o opinie o tych woblerach i ewentualnie o namiary na Artura Gracjana - jeśli warto Z g?łry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam! Mam pytanie do bardziej zorientowanych w temacie ni?ź ja. Czy Gracki to woblery Gracjana Linarta z Sandomierza, Dokładnie Gracjana Linarta z Sandomierza-a swoją drogą polecam na wiślane bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Artur Grajcar z OSTROWCA (a nie z Wrocławia) nie ma nic wspolnego z tymi woblerami A jesli chodzi ci o łowienie boleni polecam MATUSIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mam 2szt.(Gracka) około 6cm naturalne lekkie modele boleni?łwek,ale puszczone z prądem i sciągane szybko lekko migoczą i są skuteczne złapałem na jednego bolenia 62cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Typowe, bardzo lekkie zawodnicze powierzchniaki, do łowienia rap bliskiego zasięgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Wszystkim bardzo dziękuję. Woblery Gracjana Linarta ju?ź mam - od paru tygodni - czekają na maj Mam nadzieję, ?źe w Odrze te?ź się sprawdzą. PozdrawiamSylwek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi