Redzi Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mam mały dylemat, potrzebuję kołowrotka do cienkich plecionek jak w temacie. Interesują mnie kołowrotki do max 200zł, w rozmiarze raczej 3000 ze szpulą do dalekich rzut?łw (chodzi oczywiście o złapanie zasięgu z bolkami daleko od brzegu ) Mam Shimano Catana 3000 jednak szpula jest lekko przy mała i niekt?łre rzuty się znacznie skracają. Wtedy myślałem, ?źe będzie ok jednak po sezonie u?źytkowania jednak mi nie pasuje do końca więc z chęcią bym zmienił. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Popularne są r?ł?źne wariacje na temat Zaubera. Ma toto niezły naw?łj plećki i z trwałością nie jest najgorzej. Kosztuje jednak zwykle bli?źej 300. Alternatywą są Applauzy, Excie i inne takie. Posuw szpuli mają prostszy, ale te?ź nie jest źle.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Pewnie będę szukał coś w tym kierunku, bo catanka jest zdecydowanie za mała do moich przynęt i zapewne p?łjdzie na sprzeda?ź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zakupiłem w końcu RYOBI ECUSIMA 3000 wygląda solidnie jutro nawinę jedną z linek i mam pytanie czy wiecie mo?źe jakie modele szpul od innych kołowrotk?łw mogą do niego pasować? Bo ma co prawda szpulę zapasową, ale tylko plastik, a jednak do plecionki wole coś ze szpul gł?łwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wydaje mi się ?źe powinny pasować wszystkie z rodziny ryobi - zauber, applause oraz spro - redarc, bluearc, passion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi