Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Robert Dorado Opublikowano 11 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Miałem się nie chwalić ale co mi tam, mam za daleko żeby być co tydzień https://www.youtube.com/watch?v=nKZ8NREBLZE 79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Miejsce to ogólnie San poniżej Dobrej czyli nizinny, przynęta Clasic 15 niebieski, kij ok 80gr 30lb Ogólnie testowaliśmy nowe woblery na głowatke a wzięła na staroć Podstawa nie męczyć dołka, rzucać w odpowiednim momencie, w skrócie ognisko + grzaniec = głowatka. Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Robert Dorado 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) Miałem skomentować ale dla zdrowia psychicznego odpuszczę, zdrowia, rybki nawet większej życzę i zapraszam nad wodę Edytowane 12 Stycznia 2020 przez Robert Dorado 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Dla przypomnienia4. W przypadku zauważenia niezgodności z niniejszym regulaminem nie robimy dochodzeń na własną rękę - zgłaszamy swoje wątpliwości do moderatoraWszelkie zbędne komentarze będą usuwane, jeśli Panowie detektywi mają dowód, proszę użyć przycisk zgłoś i to opisać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Piękna ryba i pięknie odpłynęła. Gratulacje!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi