pablom Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Tak sobie czytam o pstrągach i okoniach i zastanawiam się czy może ktoś za kleniem troche biega z wędką. Może jakieś wieści znad Wisły lub innych nazowieckich rzeczek. Niestety rano mam inne rzeczy na głowie i kropki odpadają, okoniami zajmowałem się cały zeszły rok, więc pora na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Proponuję znane wszystkim Warszawskim wędkarzom (niestety) ujście Świdru do królowej-klenie tam się często łowi ,bo występują i tam i tam( ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 tam to kropki można czasem spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Jednak do wiosennego przyborku (cholercia, czy w tym roku bedzie??) polecałbym małe rzeczki. Świder, Rządza, Orzyc, Bzura, Rawka... Trochę ich jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 może i masz racje, do świdra mam jakieś 6km ( ale jestem leniwy)więc blisko, a i jakieś klenie też tam pływają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Jest prawdopodobne, że jeżeli do końca utrzyma się taka ciepła zima, to w marcu mogą zacząć brać klenie i jazie na Wiśle.Teraz, w miesiącach zimowych łatwiej go przechytrzyć łowiąc na naturalne przynęty, niż na spinning.Ze spinningiem warto wybrać się na jakąś z mniejszych rzeczek, np. Wkra, dolny Świder, czy chociażby Orzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 dzięki Rognis, jak tylko skończe demolke w domu jade nad Świder, co do naturalnych przynęt- spining pond wszystko Pytam się o Wisłe bo nigdy w zime nie łowiłem na niej, co do małych rzeczek to często w styczniu, lutym dobierałem się do jazi, klenie też czsem też współpracowały, ale zazwyczaj maluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Z tego co widziałem to klenie i inny białoryb stał w zimie w klatkach pomiędzy ostrogami- widziałem spławikowców z pełnymi siatami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 tam zawsze pużną jasienią szukam ps muwisz o moście sląsko-dąbrowskim i gdańskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Tak ,te okolice.Łowię głównie na długości całej Warszawy po stronie Pragi(wschodniej)- niestety ten fragment jest bardzo eksploatowany przez wędkarzy z miasta. Mimo to rybki tam jeszcze są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 ja zastanswiam się co by jutro opasek nie zaatakować po lewej stronie, mam nowy kijek do testów więc pora coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 test musi być solidny więc musicie uzbroić się w cierpliwość, powiem tylko że pierwsze koty za płoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 @pablom ale kotów to Ty chyba tym kijkiem nie ganiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 @pablom ale kotów to Ty chyba tym kijkiem nie ganiasz niestety, czasami jednego musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi