bazyloss Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ktoś pr?łbował kupić coś na Ukrainie lub w Rosji, w jakimś sklepie internetowym, chodzi mi gł?łwnie o kołowrotki ? Tam ciągle dostępne są stare Certate, Emaraldasy, Fuego itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zazwyczaj ceny z dupy, a do tego problemy z płatnościami online. Pr?łbowałem kupić kij w Ukrainie, poddałem się. Mo?źe ktoś ma lepsze doświadczenia, ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No i cło i vat są nie-wy-ję-te, nie ma siły aby celny coś puścił stamtąd bez opłaty.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Fakt, ?źe ceny kosmiczne , ale czasami u nich te?ź zdarzają się przeceny, no i jak komuś na czymś konkretnym szczeg?łlnie zale?źy ... Ja niestety mam tez kiepskie doświadczenia UA, przywoziłem z od nich silnik Yamaha (z salonu) i było to jedno z bardziej traumatycznych doświadczeń w moim ?źyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Z UA najlepiej to chyba kałacha mo?źna sprowadzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 J?łzek jak masz dojście to ja chętnie przygarne najlepiej dwa Jednego bym intensywnie eksploatował a drugi na wszelki wypadek słu?źył by jako zapas Ładnie by sie komponował w gablotce A tak na powa?źnie te?ź mam niemiłe doświadczenia odnosnie importu z UA Nie dość ze towar doszedł z opuznieniem to oczywiscie lekko nad?źarty prawdopodobnie przez nienapasionych celnikow <_< Niepolecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi