krzysiek28 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczące maxi mapy. A mianowicie czy Mapa wektorowa jezior mazurskich będzie działała na ręcznym gps garmin gpsmap 62 st. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pistol Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 raczej tylko Lowrance, mape śniardw do Garmina masz darmową, resztę można wrzucić przez GoogleEarth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ArturK Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 @Pistol, mógłbyś rozszerzyć wypowiedz odnośnie wrzucania przez Google Earth. Mam też Garmina 62 i wgrałem sobie darmową mapkę Śniardw. Jest bardzo fajna i pomocna. Mniej się nawierciłem dziur jak bylem ostatnio, ale nogi bolały, bo odległe górki korciły, ale co mogę sobie jeszcze wgrać przez te Google Earth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pistol Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 nie jestem pewien czy twój model ma zakładkę custom map, lecz jeżeli ma to działa następująco:Wyszły parę lat temu zeszyty z mapami batymetrycznymi całych mazur (znajdziesz w sklepach lub internecie)- potrzebujesz do tej operacji mapy w formacie jpg. więc papierową skanujesz.- w necie dostępny jest program GoogleEarth (nie nakładka do przeglądarki)- nakładasz jpg. na widok z satelity, dopasowujesz i przesyłasz do Gps.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Jeśli ktoś z przyjaciół jerkbaita chciałby przetestować http://www.best-sonar.pl/webpage/maximapa-starter.htmlZapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Fajnie by było żeby się pojawiła wersja na garmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 bardzo mozliwe, że się pojawi. A ktoś byłby zainteresowany?Generalnie jesli macie jakieś jezioro które chcielibyście miec w wersji elektronicznej piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zaporówki z południa Polski mnie interesują . Zwłaszcza w wersji z batymetrią. Co do mapy starter to jeśli miałbym kupować mapę chyba jednak wybrałbym pełną za 4 stowki, a nie samą linię brzegową za stówkę. Po prostu linia brzegowa jest ważna dla turystów lądowych i całkiem dokładna jest w mapie topo, dla wędkarzy liczy się dno. Ale gdyby różnica w cenie była większa, np 5 dych za kontury jezior to może i bym się skusił.Powyższe z punktu widzenia użytkownika garmina, a jak wiadomo pkt widzenia zależy od pkt siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Czy są dostępne mapy do używania z GPS w laptopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Na laptopa to sobie wrzuć skany mapy turystycznej i używaj z programem oziexplorer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A czy jest możliwość przetestowania MaxiMapy na Out&Back`a bo chciałbym kupić te baty ale słyszałem że na ręczniaki jest beznadziejna i szkoda kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 A czy jest możliwość przetestowania MaxiMapy na Out&Back`a bo chciałbym kupić te baty ale słyszałem że na ręczniaki jest beznadziejna i szkoda kasy? Muszę potwierdzić, że ręczniaki Lowranca nie dorównują np Garminowi ale jest to kwestia sprzętowa, natomiast sama mapa jest bardzo dobra i pracujemy teraz nad wersją na całą linię urządzeń Lowranca typu COMBO czyli echosonda i GPS w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skwara Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 witamczy ktos moze posiada takowa mape chcialbym ja stestowac na dbiorniku Endura (podobno powina dzialac)sam posiadam Zegrze i Sniardwy w wersji cieniowanejpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jest nowa Maximapa SH. Dziś odebrałem. Są nowe jeziora i zmieniona kolorystyka np. Rajgrodzkie, Orzysz. Z tego co wiem jest tez wersja Maximapy SH na południe czyli zaporówki (Turawa). Nie to żebym specjalnie reklamował ale cieniowanie i kolorystyka wygląda super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karbusd Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 No też wiem, że sporo znajomych narzeka na brak wersji z batymetrią na urządzenia Garmin. Sam bym się nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dropek96 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Witam.można taka mape kujawsko pomorskie Grudziadz. Jezioro rudnickie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Nic się nie zmieniło pewnie i Maxi Mapa nie działa na urządzeniach Humminbird? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Obawiam, się że nie.Standardowo to mapy Navionics, albo Autochart.Bez karty zero-lines nie wkleisz nawet kalibrowanego obrazka jako podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Z tego co wiem to tylko Lowrance ew Simrad EVO. Są również Wigry. Jak rozmawiałem z Panem Karpińskim, to niby Wigier miało nie być w nowej wersji a jednak są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Syriusz1982 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Czy można nabyć gdzieś mapę z Maximapa tylko na Zegrze, potrzebuję na urządzenie Garmin GPSMAP 66s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Coś mi się zdaje, że na Garminie to nie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JaK666 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Czy ktoś wie, gdzie można aktualizować MaxiMapę. Kiedyś odsyłało się kartę z mapą, dopłacało niedużą kwotę i karta wracała zaktualizowana o nowe jeziora. Teraz osoba z która to załatwialiśmy jest niedostępna. Może więc kto inny obsługuje aktualizacje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Cezary Karpiński- twórca i władca mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JaK666 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Cezary Karpiński- twórca i władca mm Ok, dziękuję. A czy jest możliwość kontaktu bezpośrednio z p. Cezarym, czy pisać przez sklep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) Ok, dziękuję. A czy jest możliwość kontaktu bezpośrednio z p. Cezarym, czy pisać przez sklep ?na best-sonar.pl masz zakładkę kontakt. Komórka tam podana jest właśnie do Pana Cezarego jak dobrze pamiętam. Edytowane 19 Lipca 2021 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spider1987 Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Wiadomość chciałbym przekazać do Pana Cezarego Karpińskiego. Jak można aktualizować Maximapa Południe SH do wersji MAXIMAPA LOWRANCE 2.0 POLUDNIE??? Użytkuje swoją mapę od 2016 roku, a teraz doszło do mnie info, że nastąpiła aktualizacja Maximapa do wersji 2.0 z batymetrią nowych łowisk. I jest możliwość aktualizacji wcześniejszej wersji poprzez przesłanie karty do Maximapa Pana Cezarego Karpińskiego, aby dokonać aktualizacji do wersji 2.0. Chciałem się dowiedzieć czy istnieje taka możliwość, oraz w jaki sposób, gdzie można to załatwić? Jakaś strona do Maximapa lub kontakt do Pana Cezarego Karpińskiego. Za pomoc w tej sprawie bardzo dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krzysiek28
Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczące maxi mapy. A mianowicie czy Mapa wektorowa jezior mazurskich będzie działała na ręcznym gps garmin gpsmap 62 st. Z góry dzięki za odpowiedź.
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi