krzysiek28 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczące maxi mapy. A mianowicie czy Mapa wektorowa jezior mazurskich będzie działała na ręcznym gps garmin gpsmap 62 st. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartekmaj Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Telefon - 690 00 31 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Aktualizacja map kosztuje chyba 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spider1987 Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Wielkie dzięki Panowie, aktualizacja Maximapa SH Południe 140pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spider1987 Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 (edytowane) Witam Mam pytanko, użytkuję echosondę Lowrance Elite-5 chirp z GPS, wraz z Maximapa SH Południe wszystko działa elegancko.Dopiero teraz podczas przeglądania internetu dokopałem się do info, że Maximapa SH Południe doczekała się aktualizacji do wersji 2.0 i teraz ma 48 łowisk z batymetrią ( w wersji wcześniejszej było bodajże 9 łowisk.).Z tąd moje pytanie czy echosonda Lowrance Elite-5 chirp obsłuży i będzie pokazywać kolorową batymetrię Maximapa SH Południe w wersji 2.0 zaktualizowanej, bo wcześniejszą wersją z batymetrią działała bez problemu otwierając nowe możliwości?Jak ktoś się orientuję czy echo to obsłuży to proszę o podpowiedź, z góry dzięki. Pozdrawiam. Edytowane 5 Lipca 2022 przez Spider1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Obsłuży , bo to takie same dane czyli at5, poza tym zawsze Cezarego możesz zapytać... Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spider1987 Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Wielkie dzięki, zatem wzbogacę się o mapy batymetryczna nowych łowisk z południowej Polski. Wielkie dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krzysiek28
Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczące maxi mapy. A mianowicie czy Mapa wektorowa jezior mazurskich będzie działała na ręcznym gps garmin gpsmap 62 st. Z góry dzięki za odpowiedź.
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi