GoAr Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Po jesiennych porządkach i smarowaniu kołowrotków zostały mi dwie części. Poniżej zdjęcia. Podkładka i gumowa uszczelka z kołnierzem dla porównania wielkości nakrętka rotora. Mogą pochodzić z Daiwy IQ Zajon 3000 lub Daiwy Lexa 2500 przejrzałem schematy obu i nie znalazłem ich. Proszę o pomoc, gdzie to upchać. Podkładka nie jest z pod piniona, nie był odłączny. Rozkładane były korbki, rotor, pokrywa body.PozdrawiamArkadiusz Gościnny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 19 i 17 czyli nakrętka i blaszka podtrzymująca z łożyskiem na schemacie infinity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoAr Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Sprawa wyjaśniona. Gumowa podkładka (uszczelka) pochodziła z rolki zaiona - na schemacie jej nie ma a umiejscowiona jest pomiędzy częściami 23 a 25, podkładka zapewne jest z pod śruby dupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi