Skryty Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Witam koledzy, pytanie krótkie, czy mieszacie lakier poliuretanowy (domalux czy tam hartzlack) przed zastosowaniem. Używam co prawda tych specyfików kilka dobrych lat i zawsze mieszałem, kierowany... nie wiem "intuicją" ??,bo przecież w zasadzie na każdym opakowaniu pisze "przed spożyciem wstrząśnij". Nie pamiętam jednak żeby na opakowaniach wspomnianych powyżej lakierów pisało żeby je mieszać, co oczywiście ujednolica strukturę specyfiku (ale tu może jest to zbędne), jednakowoż z drugiej strony go "napowietrza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Nie miesza się tych dwóch poliuretanów w wersji "połysk", półmat czy tam mat (nie pamiętam, który miałem), trzeba dokładnie wymieszać i lakiery akrylowe też powinny być mieszane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zależy czy do picia czy do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 dzięki kolego za odp. , za wiele ich nie było . W zasadzie czy zamieszać, czy nie, to generalnie ( jak mówi dzisiejsza młodzież) - jeden h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Mieszanie poliuretanu nic Ci nie da poza tym, że wprowadzisz do niego powietrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 I wszystko w temacie; ) dzięki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi