sslonio Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Czy ktoś w Was robił może pod wymiar szafę wnękową na wędki i inne wędkarskie graty i zechciałby wrzucić fotki jak ma to zrobione i jak to wygląda. Mam w pokoju kawałek przestrzeni do wykorzystania i może bym coś takiego zmajstrował. Dajcie foto jak ktoś coś takiego robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Ja zagospodarowałem wnękę w ten sposób. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Mój bałagan. Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 (edytowane) Ja zagospodarowałem wnękę w ten sposób.Igristoje się leje wiadrami Edytowane 13 Stycznia 2020 przez bartsiedlce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Bardziej ciekawy ten Jameson. Dobry trunek ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Pewnie foty przed Sylwestrem więc magazynek pełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Całe szczęście że moja małżonka tu nie zagląda. Mam szafę przez nią ufundowaną, ale porządek w niej mocno średni. Gratulacje Panowie. U mnie wciąż artystyczny nieład ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Igristoje się leje wiadrami Oj tam, oj tam[emoji6] takie tam małe buteleczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Aaaa no tak, nie zauważyłem, że to przecież podlodówki obok stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Będę robił zabudowę na korytarzu, część będzie przeznaczona na narzędzia i sprzęt wędkarski. Wiadomo że muszą być półki i szuflady, pytanie jak przechowywać wędki? Jednoskłady znalazły swoje miejsce w stojaczku na ścianie więc interesuje mnie rozwiązanie na wędki złożone w pokrowcach lub gotowe zestawy z kołowrotkami. Jakie rozwiązania polecacie, wysuwane cargo czy może jakieś uchwyty wewnątrz? Proszę o podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Wysuwane cargo to moim zdaniem najbardziej praktyczne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi