Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 O wowAluminiowy rotor.To jest bardzo dobry pomysł. Ciekawa jest informacja o wymienności szpul ze stella. Po niemal 20 latach wraca, co było Design nie komentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Panowie znawcy brać nową certate LT czy czekać na tego TP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Panowie znawcy brać nową certate LT czy czekać na tego TP?A skąd nam to wiedzieć co Waści się podoba :) . Mówią że na opading lepsza daiwka ale czy to prawda i czy będzie wytrzymalsza od nowego TP ciężko powiedzieć.Wybór trudny, ja bym brał shimano, bo pewnie i tańsze będzie od daiwki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ciekawe co z niego wycieli bo schudł aż o 35g. ( TP4000 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ciekawe co z niego wycieli bo schudł aż o 35g. ( TP4000 )Szpula,korba, brak 1 szpilki oscylacji i co z tym związane krótsze ramię łączące.Ten alu rotor i wreszcie przełożenie 5.3 z nawojem 87cm. Biere go :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 O wowAluminiowy rotor.To jest bardzo dobry pomysł. Ciekawa jest informacja o wymienności szpul ze stella. Po niemal 20 latach wraca, co było Design nie komentuje.Wygląda jak Aliexpresowy Lunekiler Saltist he he za 60 dolców:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Szpula,korba, brak 1 szpilki oscylacji i co z tym związane krótsze ramię łączące.Ten alu rotor i wreszcie przełożenie 5.3 z nawojem 87cm. Biere go :-)I pewnie wszystko w nim z cieńszych materiałów. Niestety trend postępuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Stradic 4000 FL 280g, a nowy TP 4000 255g? Spora różnica.Kupiłem niedawno stradica, a tu się okazuje, że TP bardziej by mi pasował do SLS9015-2N pod bolenie i sandacze...Wiadomo już coś odnośnie dat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 W PL ma być w marcu. Chyba ciężko je porównywać bo cena pewnie będzie ponad dwa razy wyższa w stosunku do Stradica FL. Oby cały korpus był alu jak w 15', bo na razie na poglądowych pokazują tylko część ze stopką jak w Stradicu FL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opis z linku, który wyżej wkleiłem, sugeruje że cały jest z alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opis z linku, który wyżej wkleiłem, sugeruje że cały jest z alu.Oby choć waga sugeruje hybrydę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 O wowAluminiowy rotor.To jest bardzo dobry pomysł. Ciekawa jest informacja o wymienności szpul ze stella. Po niemal 20 latach wraca, co było Design nie komentuje.Ta szpulka trochę go szpeci Ale to moje zdanie ... Ale jak by tak przypadkiem podpasowała szpulka od vańka 19 to bylo by to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Oby choć waga sugeruje hybrydę.Ze wszystkich opisów wynika że cały jest alu a tylko rozmiar 1000 ma rotor magnezowy :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 A mnie się zdaje że niestety tylko połówka alu a reszta ci4+ tak jak w v19 tylko tam poszedł magnez. Rotor alu na + ale tp z półplastikowym body to troche lipa. To by tłumaczyło zejście z wagi. Obym się mylił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Jaśniej się chyba nie da :-)"Część gramofonu" to jest prawa połowka. Edytowane 14 Stycznia 2020 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ciekawa jest informacja o wymienności szpul ze stella. Po niemal 20 latach wraca, co było Design nie komentuje.W przypadku Stelli 2007/SW2008 i TP SW2009 tez tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 W przypadku Stelli 2007/SW2008 i TP SW2009 tez tak jest.No tak, a teraz znów ma być w wersjach cywilnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 20200114_181248.jpgJaśniej się chyba nie da :-)"Część gramofonu" to jest prawa połowka.Patrząc na to foto porównawcze wydaje się że nowy TP ma ten rotor ciut węższy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Dzisiaj nim kręciłem. Aksamitny. Ma być w marcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Dzisiaj nim kręciłem. Aksamitny. Ma być w marcu.Prowadzisz sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Tak. Dziś był człowiek z Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Tak. Dziś był człowiek z Shimano.Korpus cały metal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Tak. Dziś był człowiek z Shimano.W takim razie to możliwe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Jedno jest pewne ani nowy TP, ani nowa Stella SW nie zagości w mojej szafie. Jeśli już na coś się zdecyduję to będzie to spod marki na D i znaku LT. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Możliwe ????. Szczerze to widziałem i kręciłem nimi przez chwilę. Nie rozkminiałem materiałów itd. Na sucho chodzą świetnie. Używam na pstrągi Rarenium. Do tej pory nie miałem pomysłów by go zmieniać. Dziś zacząłem się nad tym zastanawiać????. Sorry że niewiele danych technicznych, ale tyle jedynie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi