Skocz do zawartości

Shimano Twin Power 2020

woblery L.E.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...

Nie ma to,.... jak trafna odpowiedź na zadane pytanie

Bo mam porównanie do TP4000.Napisałem to z przymrużeniem oka ale jak widać nie wszyscy umieją czytać ze zrozumienrm ????A tak po za tym twoja wypowiedź nic nie wniosła do zadanego pytania...

Miłego wieczoru????

Edytowane przez Sławek77

Po kilkudziesięciu godzinach zwijania linek tp2020 mogę powiedzieć że się polubiliśmy :)

Nie ma za wiele rzeczywistych zdjęć takiego zestawu, więc chyba warto to pokazać.

TP 4000 PG ze szpula yumeya coltsniper.

Szpulka jdm i dodam, że nie są to tanie rzeczy.

Pojemność 200 m linki PE 1.5.

Na moje potrzeby akurat

post-45573-0-46425000-1619428194_thumb.jpg

• Like 12

Ja użytkuje od kilku miesięcy dwa takie TP i o małym mogę powiedzieć tyle że są mega dalekie rzuty 2g + mała gumka przy kiju 190cm przerzucam w kilku miejscach Dunajec :) o dużym się nie wypowiem jeszcze bo narazie łowię lekko do 10g, może w sezonie sandaczowym coś więcej się wypowiem :)

post-51847-0-50223200-1619445849_thumb.jpg

Edytowane przez PePe.
  • Like 5

• 1 miesiąc temu...

Mam pytanie sporo się już dowiedziałem tutaj od kilku kolegów z forum plus przeczytałem wątek na temat Twin Powera i mam teraz dylemat czy wybrać PG z przełożenie 4,4:1 czy 5,3:1 głównie będę łowił na jeziorze jeśli chodzi o podbicia (gumki 20+) to z wędki nie kołowrotka kijek mam 250 jakaś porada ?

Mam pytanie sporo się już dowiedziałem tutaj od kilku kolegów z forum plus przeczytałem wątek na temat Twin Powera i mam teraz dylemat czy wybrać PG z przełożenie 4,4:1 czy 5,3:1 głównie będę łowił na jeziorze jeśli chodzi o podbicia (gumki 20+) to z wędki nie kołowrotka kijek mam 250 jakaś porada ?

Mi do podbijania nie pasował PG,co nie znaczy że z tobą będzie podobnie...

PG raczej do przynęt stawiających znaczny opór podczas ściągania w rzekach. Ewentualnie do bardzo ciężkich przynęt. Do podbicia tego co wymieniłeś standardowe przełożenie w kołowrotku będzie lepszym wyborem i przy okazji bardziej uniwersalnym.

• Like 4