piethras Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Prawdopodobnie 12.01 premiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Prawdopodobnie 12.01 premieraPewnie wielu z nas nie może się już doczekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEL Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Ubot, Wręcz odwrotnie, właśnie kupiłem 4 sztukę c3000 fd. Po co zmieniać coś, co jest niezajebliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 (edytowane) Ubot, Wręcz odwrotnie, właśnie kupiłem 4 sztukę c3000 fd. Po co zmieniać coś, co jest niezajebliwe. Może przez zwykłą ciekawość Też czekam na nowy model Nie sadze żeby wymyślili coś nowego Bardziej mnie interesuje kolorystyka Edytowane 9 Stycznia 2024 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Może przez zwykłą ciekawość Też czekam na nowy model Nie sadze żeby wymyślili coś nowego Bardziej mnie interesuje kolorystyka Grzesiu masz duży wybór sprajów w sklepach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam976 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 (edytowane) Mój po 3 latach zaczął przepuszczać, kręcić do tyłu TP FD 4000 PG Niedługo leci do naprawy. Edytowane 9 Stycznia 2024 przez Adam976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEL Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Używam modeli 2015 i 2020 po 2 sztuki w każdym modelu w wielkości c3000. Jeden z 2015 zaczął rzęzić, po naprawie działa ok. 2 sztuki model 2020 mam od 2020 roku, łowię lekko, ciężko, tylko i wyłącznie sandacze w Polsce i Szwecji, zadnych oznak zmęczenia. To samo mam z Certate modele 2013 i 2016, chodzą bezproblemowo. Ale te używam na szczupaka do większych gum, czasami na ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Grzesiu masz duży wybór sprajów w sklepach...Powiem Ci tak w tajemnicy że miałem kiedyś taki szatański plan pomalowania 15 tki na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Powiem Ci tak w tajemnicy że miałem kiedyś taki szatański plan pomalowania 15 tki na czarno Ja bym tak zrobił... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Używam modeli 2015 i 2020 po 2 sztuki w każdym modelu w wielkości c3000. Jeden z 2015 zaczął rzęzić, po naprawie działa ok. 2 sztuki model 2020 mam od 2020 roku, łowię lekko, ciężko, tylko i wyłącznie sandacze w Polsce i Szwecji, zadnych oznak zmęczenia. To samo mam z Certate modele 2013 i 2016, chodzą bezproblemowo. Ale te używam na szczupaka do większych gum, czasami na ciężko.A pamiętam jaki był szał na 2015 jak 20 wychodziła ???????????? Zaraz używkę 2020 będzie można na nowego zamienić ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Mój po 3 latach zaczął przepuszczać, kręcić do tyłu TP FD 4000 PG Niedługo leci do naprawy.Częsta przypadłość na mrozach. Łożysko oporowe puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Już jest nowy TP. Fajny, taki czarny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam976 Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Częsta przypadłość na mrozach. Łożysko oporowe puszcza.To znaczy że jak mrozy miną to będzie ok, że niby tylko w mrozach tak ma, bo pierwszy raz wędkowałem na mrozie i tak się stało że zaczęło przepuszczać i korbo się cofa. Czy jednak wymaga naprawy i w późniejszym etapie unikania przymrozków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Częsta przypadłość na mrozach. Łożysko oporowe puszcza.W Shimano nie częsty w Daiwie częsty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 To znaczy że jak mrozy miną to będzie ok, że niby tylko w mrozach tak ma, bo pierwszy raz wędkowałem na mrozie i tak się stało że zaczęło przepuszczać i korbo się cofa. Czy jednak wymaga naprawy i w późniejszym etapie unikania przymrozków ?Jeśli nie lałeś oliwki na oś to pewnie smar zassała. Trzeba ją wyczyścić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Już jest nowy TP. Fajny, taki czarny ????Daj jakiegoś linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 czy któryś z Kolegów obłowił Twin Powera SW-C 4000XG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 używam na bałtyckie trocie, dla mnie idealny w zestawieniu z effzet optimus seatrout 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Daj jakiegoś linkaNie zapisałem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam976 Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Jeśli nie lałeś oliwki na oś to pewnie smar zassała. Trzeba ją wyczyścić.Nic z nim nie robiłem, ale dziś pakowałem go z zamiarem wysyłki do serwisu i o dziwo sam się naprawił ?Zrobiłem kilkadziesiąt prób i nic nie przepuszcza, może ktoś ma racje że to na mrozie tylko takie dolegliwości. Od czasu kiedy wykryłem awarie kołowrotek leżał nie używany w ciepłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Początkowo tylko na mrozie później będzie puszczać co chwila. Trzeba ją wyczyścić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 (edytowane) Cześć,jaka jest realna pojemność TP 3000 MHG plecionki 0, 13, 0,15 i 0,18?pzdr,tomek Edytowane 16 Marca 2024 przez Tomasz Dyduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 (edytowane) Cześć,jaka jest realna pojemność TP 3000 MHG plecionki 0, 13, 0,15 i 0,18?pzdr,tomekJak podaje producent w opisie na szpuli to linki oznaczonej jako PE 1.2 wchodzi 150m Linka pe 1.2 to ok 0.178mm Patrząc pp rozmiarowce power pro to linka Opisana jako 0.15 jest grubsza niż pe 1.2 z firmy YGK. Edytowane 16 Marca 2024 przez Rampampam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Jak podaje producent w opisie na szpuli to linki oznaczonej jako PE 1.2 wchodzi 150m Linka pe 1.2 to ok 0.178mm Patrząc pp rozmiarowce power pro to linka Opisana jako 0.15 jest grubsza niż pe 1.2 z firmy YGK.No to widziałem, chciałbym wiedzieć jak w praktyce wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 (edytowane) No to widziałem, chciałbym wiedzieć jak w praktyce wychodzi.To w praktyce tak jest jak napisałem Linka pe 1.2 varivasa weszła mi cała czyli 150 m na twin powera 3000mhg Edytowane 16 Marca 2024 przez Rampampam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi